משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםמתקן לא תקני תביעת העיריה

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

מתקן לא תקני תביעת העיריה

טל
טל ידיד

שלום רב בני בן ה7 נפל ממתקן בגינת השעשועים. לדעתי, המתקן ממנו נפל הוא בגדר רשלנות כי הרשת שמהווה חלק ממנו בעלת חורים רחבים מדי (ומאחד מהם נפל בני) מה עלי לעשות? האם אני יכולה לתבוע את העיריה על רשלנות? איך אני מוכיחה שהמתקן לא נבנה בהתאם לתקני בטיחות? כמו כן, הילד מבוטח בביטוח תלמידים מטעם בית הספר. נאמר לי שהביטוח תקף גם אחרי שעות בית הספר. האם אכן כך? אם כן למה זכאית מטעם הביטוח? תודה טל

RE:
עו"ד תבו משה
עו"ד תבו משה

שלום לך. שלום לך. ככל והילד ניזוק כתוצאה ממתקן בגינת שעשועים, יש באפשרותך לתבוע ככל ותוכלי להוכיח כי העירייה התרשלה בבבניית המתקן או בתחזוקו וכו'. כדי להוכיח שהמתקן אינו עומד בתקני הבטיחות, יש באפשרותך לפנות למכון התקנים או לשכור שירותיו של מומחה בטיחות אשר יבדוק את המתקן ויעריך תקינותו. בנוגע לביטוח תלמידים: ככל ולילד נגרמה נכות צמיתה של 5% נכות ומעלה, יש באפשרותך לתבוע את ביטוח התלמידים של בית הספר שכן, הוא תקף 24/7, גם בזמנים בהם הילד לא שהה בבית הספר. בכדי לבדוק במה את זכאית, יש לעיין בפוליסה מבית הספר ולבדוק את הסכומים המצויינים בה. בהצלחה ובריאות!