משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםביטוח חוות מעבידים בתאונת עבודה מתקזז מול ביטוח לאומי

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

ביטוח חוות מעבידים בתאונת עבודה מתקזז מול ביטוח לאומי

אשר
אשר פרטוק

לי יש דמנציה קשה עקב חומרים מסוכנים בעבודה ונאסר עליי לעבוד בכול עבודה לצמיתות ע"י רופא תעסוקתי כמו כן נירולוג בכיר ומצנטר מוח ונפגעתי באותה נשימה אורטופדית 88 אחוזי נכות היות בביטוח לאומי אין יותר מ100 אחוז נכות בתאונת עבודה שהיא הדמנציה ואז מתקזז מול ביטוח חוות מעבידים במקרה של האורטופדי 88%נכות אורטופדית בעבודה אני תובע רק את חוות מעבידים ואין קיזוז מביטוח לאומי בגלל שיש כבר 100 אחוז אז אני מקבל את כל הסכום האורטופדי מביטוח חוות מעבידים?

RE:
עו"ד תבו משה
עו"ד תבו משה

מצטער. המדובר במקרה קשה ומורכב ואי אפשר לענות על כך בפורום. מייעץ לך להיוועץ עם עו"ד המתמחה בתחום הנזיקין. בריאות שלמה.