משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצו מניעהאין לי חשמל בדירה בגלל חברת החשמל

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

אין לי חשמל בדירה בגלל חברת החשמל

הרצ
הרצל בניהו

שלום רב, אני בעלת דירה שעוברת תמ"א. חברת החשמל ביקשה שאעשה הארכה ורק אז יחברו אותי לחשמל. הזמנתי חשמלאי שעשה הארכה אך חברת התמא חתו אותה וחברת החשמל מסרבים לחבר את החשמל. מה אוכל לעשות ?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

שלום הרצל. מה שתוכל לעשות בגדול זה לתבוע את חברה התמא אם יש הוכחה שחתכו. אפשר גם להוציא צו עשה לחברת חשמל לחיבור החשמל. אם חברת החשמלך תתנגד לחיבור החשמל כי אין הארכה, הייתי מציע להביא חשמלאי שיעשה זאת שוב ולהשית הוצאות על חברת התמא.