לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלום רב, לתבוע את הוט מובייל

חיוב תעריף מופרז בהוט מובייל במהלך שהיה בהונג קונג

שלום רב, במהלך שהותי בהונג קונג , נאלצתי לפתוח את המכשיר כדי להתקשר לחו"ל מאחר ועסקה שרציתי לבצע לא יצאה לפועל חברת כרטיסי האשראי חסמה את הכרטיס באופן זמני (זה מה שהם תמיד עושים לי בחו"ל אני טס תדיר ולרוב משתמש בסקייפ) למעט העניין הזה הקפדתי שהטלפון יהיה במצב טיסה, לפעמים זה משתחרר כולם מכירים את זה שבאייפון זה יכול לקרות וקיבלתי שתי הודעות חיוב כל אחת בגובה 250 ש"ח , דיינו 500 ש"ח ושהמכשיר חסום ע"י חברת הסלולר. (בשלב הזה ניתקתי את הסים קארד) במייל קיבלתי הודעה שהם גובים ממני 1600 שח בגין גלישה בחו"ל. (לא גלשתי בטלפון) אני רותח על חברת כרטיסי האשראי שבאמצע עיסקה גדולה בחנות אפל (מעל שלושת אלפים דולר) עשו לי כזה בארדק השפלה ובושה מול המוכרים, שהציעו כי אין לי אולי מסגרת (יש לי מסגרת של מעל עשר אלף דולר לכרטיס, אני איש עסקים קטן בינוני) והדבר השני זה הגזל של חברות הסלולר שמעבר לחסימה הרשמית, המשיכו לחייב בגין כל MB משרד התקשורת כבר לא עושה רושם שהוא מנחית יד ברזל כמו כחלון על חברות הסלולר השאלה מה אומר החוק, על כמה לתבוע, ואיך לתבוע. והאם בכלל הפניה שלי מוצדקת. תודה על התשובה והיחס מראש

עו"ד נבו למפל

שלום, לאור הכתוב ולהבנתי, פתחת את המכשיר ולעיתים המכשיר השתחרר. לא פירטת מתי שהית בהונג קונג אולם ההוראה החדשה נכנסה לתוקף ביום 18.2.2014. המלצתי הינה כי תפנה אל חברת הסלולר במכתב בדואר רשום ופרט טענותיך ואת נסיבות המקרה. בהתאם לתגובתה של חברת הסלולר ובמידה ותגובתה לא תהא לשביעות רצונך תוכל לבחון פנייה אל בית המשפט. בהצלחה

שלום רב, לתבוע את הוט מובייל

מצאתי את הכתבה הזאת היא נכנסה לתוקף שבועיים אחרי המקרה שלי http://www.kan-naim.co.il/artical.asp?id=19979 השאלה מה היה מקובל משפטית עד התאריך שלי????

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר