רמאות של נציג פלאפון על עסקה
שלום. פניתי למרכז שירות לפני חודשיים וחצי על מנת לתקן את מכשיר הגלקסי 3 שלי. הנציג שכנע אותי לשמוע על שדרוג מכשיר שלא התעניינתי בו. לאחר שהנציג, הציג את העסקה כי מזכה אותי על חודשי השימוש שנעשו במכשיר+טאבלט וציין כי לא אמשיך לשלם על מכשיר הגלקסי 3 אלא רק על מכשיר גלקסי 4. התחלתי לחשוד ולנסות להבין למה מגיעה לי הטבה טובה כל כך ומה האינטרס?! הנציג ציין בפני שאני לקוחה זמן רב ורוצים שאמשיך להיות לקוחה מרוצה ולהישאר בחברת פלאפון ולא לעבור לחבורת המתחרות וגילה לי בסוד (ממש בשקט) שלחברת פלאפון יש חוסר של מכשירי גלקסי 3 לתביעות ביטוח, לכן מוכנים *לקנות בחזרה* את המכשיר, לתקן ולתת ללקוחות המגישים תביעות ביטוח. הנציג דפדף בחוזה, לא נתן לי לקרוא ולעיין בו ואמר לי איפה לחתום וזירז את התהליך על מנת לקבל עוד לקוחות. משפחה וחברים ביקשו שאתקשר לברר עם המרכז שירות אם הבנתי את העסקה נכון כי זה נשמע טמוע. ביררתי מול מרכז שירות פלאפון אם הבנתי נכון את העסקה ונאמר לי כך: "את ממשיכה לשלם על הגלקסי 3 כרגיל. אה רגע, עשית טרייד אין? אז יש לך זיכוי 36 חודשים". נרגעתי והבנתי שהעסקה כרגיל כפי שהובטח לי. לאחר חודש שקיבלתי חשבונית ולהפתעתי אני משלמת על שני המכשירים! לאחר רעש והתכתבויות עם החברה הוסבר לי כי לא נעשה דבר במרמה והוסבר לי כי אני ממשיכה לשלם על שני המכשירים. הם מנסים להפחיד אותי עם ההקלטה של השיחה שהוסבר לי שאני ממשיכה לשלם על שני המכשירים ושהזיכוי 36 חודשים זה רק על החזרי חודשי מימוש של המכשיר גלקסי 3. אך הנציגה תקנה את עצמה ולא הסבירה לי כי ה36 חודשים הם על הזיכוי והציגה כאילו זה החזר על המכשיר גלקסי 3! חברת פלאפון זה לא מעניין וממשיכים להתנגח והציעו לי זיכוי עלוב של 400 ש"ח. בכיתי להם בדמעות שאני מחזיקה דירה לבד וחוסכת את מיטב כספי על מנת לממן את לימודי לאוקטובר הקרוב ולהחזיק את דירתי, כך שאם הייתי יודעת מלכתחילה לא הייתי מבצעת עסקה כזאת כי אין לי 3600 ש"ח מיותרים לשלם! מחפשת מישהו שיעזור לי. ניסיתי לפנות להגנה לצרכן אך התהליך ארוך מידי. יש טעם לתבוע על מילה שלי נגד מילה של הנציג? הרי לא לי ולא לנציג יש הוכחות שזה מה שהובטח לי, חוץ מהחוזה שנחתם שכל מה שנאמר בכלל לא מופיע כי זה היה שקר על מנת לגרום לי לבצע עסקה ולחתום! אגב מסתבר שמדובר בשיטתיות כי אני לא היחידה שנפלתי בפח הזה מבין אנשים שאני מכירה לאחר שהפצתי את הסיפור
קרה לי אחד לאחד אותו המקרה. הכל הובטח בעל פה והם מתעקשים לא לתת את החוזה עד שאתה מופתע בחשבונית. מה לעשות עם העבריינים האלה?
אני נכה 100% היה לי טלפון של פלאפון בלי סים הלכתי לפתוח את הקו גם לי נעשה אותו תרגיל הציעו לי את הגלקסי 2 ונתנו לי את המיני גלקסי העסקה נעשתה ביום שישי בנהריה נאמר לי רק בעכו ניתן לבטל נבעתי לעכו וגם שם אפשר לדבר לקיר אבל לא לבטל עסקה היחליפו לי את הטלפון לגלקסי 2 עשיתי יפוי כוח לאחר חודש שהם לא הגישו את החשבון שהוא 49 ₪ העבירו לעו"ד מלך שכבר גבה מחיר כפול והנייד עוד סגור זו חברת פלאפון הנוכלת בע"מ
שלום גל לאור הכתוב אכן נשמע סיפור מקומם. אולם כפי שכתבת, לא קיימות בידך אסמכתאות לטענותיך. ככלל, פנייה אל בית משפט ללא אסמכתאות המגבות את הטענות מקטינות את סיכויי התביעה. יחד עם זאת, כמובן שבמידה ואת בטוחה בצדקתך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות לבירור טענותיך. בהצלחה