לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אושרת

ביטוח על פלאפון שניגנב

שלום רב . התחיל בכך שלפני כשנתיים וחצי רכשתי פלאפון ברשת דינמיקה סלולר לאחר כחצי שנה המכשיר ניגנב ואז התקשרתי לחברה להודיע על גנבה ולדעת מה הביטוח עושה במצב כזה הם הציעו לי הצעה מגוחכת וסירבתי לה ובנוסף גם ביקשתי לבטל את הביטוח אך את התשלומים על הפלאפון המשכתי לשלם עד לפני חודשים בחשבונית האחרונה ראיתי שאני עדין מקבלת בפירוט תשלומים לדינמיקה התקשרתי לברר והודיעו לי שאני משלמת על הביטוח על הפאלפון שנגנב הופתעתי לגלות את זה והחברה טוענת שאין להם שום כוונה לתת החזר כספי על ביטוח ששולם במשך שנתיים סתם שבמצטבר הגיע לסכום של 1900 שח השאלה שלי היא עם אפשר לתבוע מהחברה את הכסף שניגזל ממני ?

עו"ד נבו למפל

שלום רב, אם הבנתי נכונה את דבריו, אזי הוצאה לך הצעת ביטוח אשר סרבת לה. משכך להבנתי, חברת הסלולר מכירה בביטוח. יחד עם זאת,בהתאם לכתוב, העובדה כי פנית וביקשת מהחברה לבטל את הביטוח, פעולה שהחברה לא נענתה לה, נראת לאור הכתוב ועל פניו, כאינה תקינה מבחינתה של החברה. המלצתי הינה כי תפני בכתב בדואר רשום אל החברה ופרטי את טענותיך. בהצלחה

מיקי

שלום אושרת, רק עכשיו ראיתי את השאלה שלך. אני מכיר הרבה מקרים דומים עם דינמיקה, והרבה פעמים יש מה לעשות. אם תרצי, התקשרי אליי 054-5709713. מיקי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר