לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אפרים

חיוב תחת הסעיף "שיחות חו"ל"

בחשבונית האחרונה של 012 מובייל עבור מנוי של בני בן ה- 12 שאני משלם עליו, התקבלו 2 חיובים ע"ס 99 ש"ח כ"א (סה"כ 198 ש"ח) תחת הסעיף: "שיחות חו"ל" בפירוט השיחות של המנוי. מאחר ואנו לא מבצעים שיחות לחו"ל כלל ומעולם, בדקתי לעומק את מקור החיוב ומצאתי שישנו אתר של משחק מסויים שניתן לרכוש ממנו בתשלום קרדיט למשחק אותו האתר משווק . אבל מסתבר שכל אחד יכול לחייג מהטלפון של בני ללא ידיעה והסכמה ולזכות כל מספר טלפון אחר שיחפוץ בקרדיט של המשחק שהוא הזמין מהמכשיר שלי מבלי להשאיר עקבות או סיסמה מיוחדת שמתקבלת לאחר תהליך הרשמה מסודר. והיום לאחר שביררתי עם בני הוא כלל לא מכיר את האתר הנ"ל ובטח לא הזמין כל שירות בעבור 198 ש"ח מה גם שתהליך הרכישה קצת מסובך לילד בן 12 כך שאם הוא היה רוכש את השירות הוא לבטח היה יודע במה מדובר. יצרתי קשר עם מנהל האתר שממנו הוזמן השירות אך הוא טוען שאין לו כל תיעוד למסור בנוגע לחיוב הנ"ל ואני צריך לקבל את החיוב כמובן מאיליו.בנוסף הסברתי ל012 מובייל שלא יתכן ששירותי חיוב מסוג זה יתבצעו תחת הכותרת "שיחות חו"ל" מבלי שאדע שיש אפשרות כזו. לסיכום שאלתי האם יש סיכוי שאקבל את כספי בחזרה מכיוון שההזמנה בוצעה (אם בכלל) בעורמה ובעזרת הרבה פרצות שיש בהתנהלות של החברות הקשורות לעניין זה. תודה אפרים

עו"ד נבו למפל

שלום אפרים. לאור הבנתי את הכתוב נראה כי עליך לפנות בכתב אל האתר ממנו הוזמן השירות בתשלום. במכתב העלה את השתלשלות העניינים ואת טענותיך. אם הבנתי נכונה אזי השירות הינו בתשלום ומשכך האתר יכול לדעת את זהות המשלם. את המכתב תשלח בדואר רשום עם אישור מסירה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר