לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חאלד

חיוב עבור שימוש לא סביר

בתאריך 11.2013 חזרתי לחברת סלקום ונתנה לי הנציגה מסלל ללא הגבלה +3 גיגה. במעמד הקניה הסבירה לי הנציגה שאני יכול לדבר כל החודש 24 שעות ביום ללא הגבלה ולשלוח הודעות ללא הגבלה. במחיר של 70 ש"ח.....אחרי חודש קיבלתי חשבונית של 1500 ש"ח כי דיברתי 9000 דקות עם החבירה שלי......... התקשרתי וביקשתי נציגים ומנהלים וכולם ענו באותה צורה: יש לך שימוש לא סביר!....... בהסכם הייה רשום שימוש לא סביר או שימוש במספר כמרכזיה. אחרי ששאלתי את נציגי המכירות אמרו לי שזה לאנשים שמשתמשים בשיחות לחול או כמרכזיות . ולכן אני יכול לדבר כל הזמן ללא הגבלה -בדיוק אותה תשובה שהייתה במעמד הקנייה. .... בנוסף לזה בחוזה לא רשום מספר דקות להגבלה ! . . . . . . כבר עשיתי הקלטות לשיחות עם 5 נציגים שאני יכול לדבר 24 שעות ביום כל החודש ללא תשלום נוסף. אבל בשירות לא רוצים להחזיר את הכסף. ביקשתי מנהל בכיר לא קיבלתי ולא חזרו. לכן ביטלתי תשלום של חשבונית אחרונה ועברתי חברה. היום שולחים לי שזה יעבור לטיפול משפטי אם אני לא ישלם את ה 400 ש"ח עבור חודש אחרון. והם כבר גנבו לי 1500 ש"ח בעבר. ...........**האם מה שעשיתי זה נכון ? כי היו גונבים אותי !?..........** מה אפשר לעשות בטיפול משפטי כדי שיחזירו את הכסף שגנבו לי??

עו"ד נבו למפל

שלום ככלל, הפסקת הוראת קבע גורמת להגשת תביעה כנגד מפסיק הוראת הקבע. ככלל קיימת הגבלה לשימוש לא סביר אולם במידה ולא הוסבר לך במעמד ההסכם כי קיימת הגבלה כזו וטענותיך מגובות בתיעוד, המלצתי הינה כי ראשית תפנה אל החברה בכתב ופרט טענותיך ודרישתך להחזר כספי. במידה ותגובתה של החברה לא תהא לשביעות רצונך ביכולתך לשקול פניה אל בית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה.

חאלד

שלום שלחתי מכתבים לחברה ולא מתיחסים. והמשיכו לגבות והסכומים היו בשמיים ולא לפי מה שהוסבר. רשום בחוזה הסבר לא סביר אבל הנציגים הסבירו לי את זה כשימוש במסלול כמרכזייה. יש לי שיחות מוקלטות שאני יכול לדבר 15000 דקות ואפילו יותר. האם זה עוזר?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר