חנות שקניתי פלפון
שלום קניתי פלפון בחולון בחנות והיה סך 400 שח משומש ושיגעתי הביתה ראיתי אולי 100 תמונות ופחדתי שלא יהיה גנוב והחזרתי אותו. אמרתי תן לי משהו חדש ואני יוסיף נתן לי טאבלט בקופסה והוספתי לו עוד 900 שח + 100 לאתיפה אבל שפתחתי אותו ראיתי ספר הדרכה הכל בסדר שיגעתי הביתה ראיתי הספר הדרכה זה לא היה של הטאבלט שלי זה היה של טאבלט טוב יותר. ראיתי באינטרנת הטאבלט שלי לא שווה יותר מ500 שח. חזרתי אליו וכמובן צעק אלי שהיה טעות מישהו יחליף הספר והוא לא היה חדש נתן לי משומש. ראיתי שלא נתן לי קבלה ואחריות הוא נותן לי ואני לא מבינה אני גרה במישען נכה הוא חשב בוא נעבוד אליה. שלחתי מכתב למועצה לצרכנות והם שלחו לו מכתב ואני באתי לקבל הכסף שלי חזרה זה לא יכול להיות שאין אבא ואמא לחנות ושיכול לעבוד אל כולם. אחרי המכתב אמר לי בואי ניתן לך טלפון מהקופסה חדש ושום הוא לא חדש ריק בפנים בלי ספר הדרכהואמר תבטלי התלונה.. הטלפון נירה לי גנוב לא מתחבר לראוטר ואף אחד לא מעוניין לעזור בחברות שכנירה שוב טלפון יד שניה ואמר לי שאני לא יודעת להישתמש. נכון אני מבוגרת אבל עבדתי ב אי סי איי אלקטרוניקה וכולם בשלב מיסוים מתבגרים. אני שלחתי שוב למועצה לצרכנות הודעה ועדיין לא קיבלתי שום הודעה. מה לעשות? הפלפון שמכלי אותו לא שווה אפילו 500 שח. תודה עם יכולים לגיד לי מה לעשות. שאין לך מישהו לעזור זה קשה חג שמח ותודה.
שלום מירי לאור הכתוב נראה כי ביכולתך להגיש תביעה קטנה לאור טענותיך כנגד החנות. בהצלחה.