לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דניאלה

חיוב אשראי על ביטוח ללא אישורי במשך שנה

חברת דינמיקה סלולר אשר רכשתי מהם את הטלפון שלי לפני כשנה אך ללא ביטוח הופתעתי לגלות שבמשך שנה שלמה הם מחייבים אותי ללא אישורי על ביטוח למכשיר פניתי אליהם ונמסר לי מהם שזו אכן טעות ובאמת לא אישרתי שום עסקת ביטוח הם מסרו שיזכו אותי באשראי על שנה שלמה אך ברצוני לתבוע אותם על עוגמת הנפש ועל החוצפה לגעת בכסף של בן אדם ללא אישורו מי יודע עוד לכמה אנשעם הם עושים זאת רציתי לדעת עם מקרה כזה אפשרי לתבוע? ולצאת זכאי?

עו"ד נבו למפל

שלום דניאלה לאור הכתוב בשאלתך, ככלל, בהגשת תביעה יש להוכיח נזק שארע לתובע.בדרך כלל, תביעה ללא נזק ברור שנסובה סביב עוגמת נפש וכו', מקטינה את סיכויי התביעה. משכך המלצתי הינה כי ראשית תפני בכתב בדואר רשום עם אישור מסירה לפניות הציבור של החברה ופרטי את טענותיך. ביכולתך לדרוש במכתב פיצוי עבור ההתנהלות של החברה כלפיך. בהצלחה

מיקי

שלום דניאלה. אניי מכיר עוד הרבה מקרים שהם חייבו ללא הרשאה. לא יודע אם במקרה שלך כדאי לתבוע. אם תרצי, את יכולה להתקשר אליי. מיקי 054-5709713

לימור

קרה לי בדיוק אותו המקרה. אני מגלה שכבר שנתיים וחצי הם מחייבים אותי על "שירות ואחריות" בסך 87.70 כל חודש, מבלי שאישרתי את העסקה הזו מעולם. צלצלתי, ביקשתי שיראו לי את החוזה ויוכיחו שביקשתי את השירות הזה בסכום הזה. כמובן שאני רודפת אחריהם כבר שלושה שבועות ועוד לא קיבלתי שום זיכוי, רק טרטור וזלזול. מה עושים?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר