נייוד ללא הסכמה
שלום לך הסיפור שלי ארוך אך אני יקצר חברת פלאפון מציקה לי מאוד בבקשות חוזרות לעשות נייוד אליה, לפני כחודש התקשרו להציע לי נייוד, שמעתי את הפרטים וביקשתי לראות את הפרטים במייל לפני ביצוע העסקה והדגשתי שלא יבצעו שום ניוד ללא אישור שלי הנציג אישר, ושלח לי את הפרטים במייל אך הנציג מיהר לבצע את הנייוד וייתרה מכך הוא עשה אותו שגוי והצליב בין המספרים התקשרתי והתקשרתי ועברתי מנציג לנציג וביקשתי שיבטלו את העסקה, סוף סוף נענתה לבקשתי אחת הנציגות והבטיחה שהקווים יחזרו לחברה הקודמת. המתנתי ובדקתי כל רגע אך כלום לא קרה, שוב ושוב התקשרתי עד שהסבירו לי שאני חייב לעשות נייד לחברה שאני מעוניין לבד ואין באפשרותם לבצע זאת, הייתה לי טירדה מאוד גדולה של 6 שעות ברצף (14:00-18:00) הרבה שיחות וויכוחים עם נציגים מתישים... עוד דבר בזמן שהחלפתי כרטיס סים בערך 20 פעם נפל לי המכשיר ונשבר, נזק ע"ס כ 800 שח. לאחר כמה ימים התקשרו שוב וביקשתי שלא יחזרו אליי יותר ושימחקו את המספר שלי לאחר כמה ימים שוב התקשרו ושוב ושוב כל כמה ימים לא מרפים ממני למרות שאני מבקש שלא יתקשרו אליי... לאחר דיונים עם נציג החברה הם מודים בכל ומוכנים לפצות אותי בסך של 400 שח מנגד אני דורש פיצוי על הנזק של 800 ותוספת פיצויי על כל העוגמת נפש ועל כך שעשו לי נייוד ללא אישור שלי. השאלה שלי אם יש לי הסמכת לגשת לטביעות קטנות ? תודה מראש נ.ב. לפני כחצי שנה התקשרו אליי מפלאפון לגבי נייוד ולא ביצעתי שום נייוד אך שלחו לי חיוב לבנק לאחר שיחה איתם זיכו אותי אין לי מושג מה הולך שם רק בטוח שהם עובדים קשה לגיוס לקוחות.....
שלום לאור הכתוב נראה כי יש לך זכויות על פיהן אתה יכול לפנות לתביעות קטנות יחד עם זאת, המלצתי הינה כי ראשית תפנה אל החברה במכתב בדואר רשום עם אישור מסירה, העלה את כל טענותיך ואת דרישותיך. במידה ולא תהא שבע רצון מתגובתה של החברה למכתבך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה