הונאת הטאבלטים של פלאפון
הי.. גם אנחנו נפלנו בתרגיל הטאבלטים של פלאפון.. אני ובעלי לקוחות של פלאפון כבר מס' שנים. שנינו היינו במסלול של גלישה ללא הגבלה. כלומר כאשר מגיעים למכסה מסויימת, האינטרנט לא נעצר אלא ממשיך על מהירות מאוד נמוכה ולשנינו זה היה חשוב ולכן סרבנו לעבור לתוכניות אחרות שהוצעו לנו מידי פעם ע"י נציגים טלפונים של פלאפון. לפני חודש התקשר שוב נציג של פלאפון והציע לשדרג את החבילה עליה אני ובעלי מנויים. אומנם תהיה הגבלה על הגלישה אך הכמות תעלה ולפי הנתונים שבידיו אנחנו לא מגיעים לכמויות האלה כך שלא תהיה בעיה. בנוסף, נקבל 2 טאבלטים מתנה. הטאבלטים הם מתנה לכל מי שמחליף מסלול כי לפלאפון יש אינטרס להוריד לקוחות ממסלול הגלישה ללא הגבלה מכיוון שכאשר אותם לקוחות מנצלים את כל חבילת הגלישה הם מתלוננים על כך שהגלישה איטית וזה מוציא לפלאפון שם רע.. החבילה שהציע לי הנציג היתה זולה יותר ב 40 ש"ח ממה שאנחנו שילמנו ביחד והסכמתי לבוא עם בעלי לחנות השירות של פלאפון במודיעין על מנת לשמוע פרטים נוספים. הנציג דיבר גם עם בעלי ואמר לו את אותם הדברים תוך הדגשה שאת הטאבלט מקבלים מתנה והתעקש על אותו תירוץ של ההגבלה בגלישה.. מבחינת ו זה היה כדאי.. גם להגדיל את נפח הגלישה, גם לקבל טאבלט מתנה וגם להוזיל מחירים.. חתמנו.. ולאחר שבועיים בעלי התקשר לשירות לברר משהו וגילה בעקיפין שעל הטאבלטים אנחנו משלמים בתוך החבילה.. כלומר, יכולנו לקחת חבילה אחרת מוזלת יותר ללא הטאבלטים. הם לא בחינם. המחיר עליהם ממש מופקע. הרבה יותר ערכם בשוק ואין לנו צורך ממשי בהם. יש ל ו כבר טאבלט אחד ממש טוב בבית וזה מבחינתנו היה תוספת, בעצם מתנה.. כשפנינו אליהם בטענות הם הכחישו, טע ו שלא מצאו את ההקלטות עם הנציג שהתקשר ולא מוכנים לשמוע על להחזיר להם את הטאבלטים... האם ניתן לתבוע? האם ניתן למצוא אנדים נובפים שנפלו בפח הזה ואוצים לתבוע ייצוגית?
שם תוכן הודעה:אני תמהה ביותר על כך שהפרשה הזו נמשכת זמן כה רב (רק לפני מספר דקות שמעתי מחברה שלנו שכך הונו אותה לפני כחדשיים) והרשויות כולל משרד התקשורת, משרד הכלכלה, המשטרה, מניחים להונאה הזו להמשך ללא הפרעה למרות כמות הנפגעים הגדולה. בדרך כלל הרשויות הללו מתעוררות כאשר פרשה כזו מתפרסמת בטלוויזיה. הפעם הפרשה התפרסמה, הכלבים נבחו והשיירה עוברת ללא הפרעה. ככה - זה - לא - יכול - להמשך !
גם אותי שיקרו ! הצטרפתי לחברת פאלפון וקניתי מכשיר lg 2 בשישה תשלומים . שכנעו אותי לקחת במתנה טאבלט !!! ומתברר שעבור המתנה הזאת מורידים לי בחשבונית 36 !!! הנציג של המכירה הזאת הוא אבירן עמוס בקניון רחובות . ניסיתי ליצור איתו קשר כמה וכמה פעמים ואין להשיג אותו! אני מעוניינת להצטרף לתביעה נגד חברת פאלפון האם מישהו יודע ויכול לתת לי מידע על התארגנות כזאת ? אסיה 0523558725 Zmodiak asia
כן גם אני נפלתי בפח. וקראתי על עוד מיקרה פה באתר . ליפני חודשים החלפתי מכשיר חדש וגם לבעלי יש מכשיר ושניהם על שמי. הנציגה הציעה לי שגם בעלי יכול להחליף את המכשיר אם לא אפשר לקבל טאבלט במתנה מבצע מונדיאל זה ניקרא ללא תשלום. אני ימשיך לשלם אותו דבר ואטבלט זה במתנה . שאלתי אותה כמה פעמים והיא אמרה לי שזה במתנה ותשלמי כול חודש אותו דבר. הם אפילו לא אומרים שאפשר לשלם על המכשיר הפלאפון החדש בתשלום אחד ולא ב36 תשלומים ואז זה יותר זול הם לוקחים ריבית על התשלומים וזה לא כדאי.לקחתי את הטאבלט ונתתי לבת שלי וסיפרתי לה שזה במתנה . אחרי חודש אני מקבלת חשבונית לשלם גם על הטאבלט וגם על המכשיר .עכשיו אם רוצים לבטל את הטאבלט איי אפשר אחרי 14 יום הם עושים הכול בכונה. אחרי טלפונים ופניתי כמה פעמים לסניף לא עזר כלום. פניתי לעו"ד שכתבה להם מיכתב. ברצוני לציין שבזמן שיחלפתי את הפלאפון באחת העמדות היתה אמא שבכתה כי גם אותה רימוא אם הטאבלט והיא קיבלה חשבון לשלם על הטאבלט ואמרה אני לא צריכה את זה יש לי 3 טאבלט בבית. הם רמאים וגנבים ודוחפים ללקוחות מכשירים ועוד גובים על זה כסף חיבים להיתנתק מהם וללכת לטביעה מישפטית .אני גם רוצה לתבוע ייצוגית. רחל
שלום רב!! אימי נפלה להונאה! 4 טאבלטים מלפני חודש. ומסתבר שעוד אחד מלפני שנה! גיליתית אתזה במקרה בביקור בארץ. אנא רצו אימי קשר בעניין אני עוד שוקל מה לעשות 0503070684
אני לקוחה של פלאפון מזה שנים ולפני שנה וחצי באתי לתקן פלאפון ואז שאלה הנציגה של פלאפון, מה התקשרו אליכם יש פה הטבה מגיעה לכם על כל מנוי פלאפון או טאבלט מתנה, מה זה מתנה? אם את משלמת על חמישה מכשירים 800 ש"ח תמשיכי לשלם את הסכום הזה והמכשירים בחינם. עבודה בעיניים לקחתי 4 פלפונים מסוג אלקטל גרועים ברמה, וטאבלט שחשבתי שכולם בחינם עד היום משלמת 50 ש"ח לכל מכשירי למשך 36 חודשים, כשבאתי אח"כ להתווכח אמרה שלא אמרה שזה בחינם ולא יכול להיות, ואני נשארתי עם מכשיר טלפון ממש גרוע, וטאבלט חדש שאין לי בו שימוש, ושמשלמת יותר ממה שמוכרים בשוק. עדיין מנוייה של פלאפון. הלוואי ותהיה תביעה ונוכל סופסוף לטפל ברמאויות הזאת, עבודה בעיניים, אודה למענה .רציתי לדעת גם איך נכנסים לקבוצה של התביעה הייצוגית בנושא, זה די חשוב לי
גם אני קיבלתי שלושה טאבלטים כביכול החינם ואני משלם עליהם כל חודש כ 120 ש"ח ואנחנו קטנים מכדי להלחם נגדם להיות מפוצים על כך ואיך יש להם את העוז לעשות זאת בלי להניד עפעףהייתי מוכן להשתתף בתביעה ייצוגית אלי
שלום רב! גם אני נפלתי עם בחברת פלאפון כאשר קיבלתי שני טאבלטים מתנה.על אחד מהמם הצלחתי להשיג ביטול עסקה והתבלטו לי החיובים עתידיים אך זיכוי על החודשיים שכבר חיובית עדיין לא אישרו מכוון שכול פעם מעבירים אותי מנציג לנציג מגורם מטפל אחד לגורם אחר.על הטאבלט שני קיבלתי תשובה שגם כך קיבלתי חבלה יותר זולה ועם הטאבלט הנוסף יוצא לי אותו סכום ששילמתי לפני....כרגע הויכוח שלי עם החברת סלולר הזאת הוא שאני מקבלת חיובים ועל משהו שלא מופיע אפילו בחשבונית! כמו״כ סכום החשבונית שמופיע באתר החברה סוכם החשבונית שאני מקבלת למייל וסכום של החיוב שיורד לי כהוראת קבע לא זה הים בכלל! לדוגמה בחשבונית האחרונה שקיבלתי למייל אני אמורה לשלם 425 שקל שבאתר רשום 437 וחטיבת ב568₪!!! אני לא מקבלת תשובות משביאות רצון מהנציגי שירות במוקד לגשת לסניף גם לא יעזור כי דבר היחיד שהם יגידו זה שיחזרו אליי...בלי לדבר על זה שדקות ההמתנה גם טלפוניות וגם בסניף ארוכות ולא תמיד מוצאים זמן לזה... אשמח לעזרתכם בנושא במיוחד שאני רואה שאני לא הראשונה שנפגעה כך מהחברה הזאת
הי.. גם אנחנו נפלנו בתרגיל הטאבלטים של פלאפון. 0549938682
גם אותי הם הונו בשני טאבלטים וחייבו אותי ב 3600 ש"ח !!!! אני מעוניין לפתוח תביעה ייצוגית !!!
שם תוכן הודעה: איך מקדמים תביעה יצוגית של כל הנפגעים מפלפון?
גם אני במרומים. לא רק הונאה, גם שקרים נוספים, התעלמות והתנערות והצגת הקלטות כוזבות. מעוניינת להצטרף לתביעה ייצוגית. האם מישהו יודע איך עושים את זה ויכול לעזור?
גם אני מנפגעי טאבלט של פלאפון אני מעונין להשתתף בתביעה ייצוגית אם תהיה כזאת.
לכל הנפעים בפרשת טאבלט חינם - ייצוגית כבר יצאה לדרך. אתם מוזמנים להצטרף! נא להעביר אליך את פרטיכם ואעביר זאת לעורך דין. טלפון: 052-9188428
לפני מספר שנים אבי בן השמונים שוכנע לרכוש טאבלט. אשמח לברר אם זה רלוונטי לגביו.
הונאת הטאבלט
נציגי פלאפון פנו אלי בהצעה לקבל כמה מתנות להוקרה על היותי לקוח ותיק ונאמן שלחו לי הביתה שקיות עם מוצרים שרובם מיותרים והכניסו את החיוב לחשבונית באופן בוטה ומיידי.
גם אותי הוליכו שולל בהונאת הטבלטים האם יש תביעה ייצוגית? אם כן אני מעוניינת להצטרף. למי צריך לפנות??
לפני ארבעה חודשים הלכתי לסניף בירושלים וקנינו 3 מכשירים . במהלך העיסקה אמרו לי שאני משלמת 300 שקל על שלושת המכשירים ובנוסף אני מקבלת 3 טאבלטים על כל מכשיר - שסה"כ בהוראת קבע אני ישלם 300 שקל על הכל !! לאחר ארבעה חודשים אני מקבלת מכתב לבית מעורך דין שאני צריכה לשלם 5,000 כי לא שילמתי על הטאבלטים . אחרי שיחה עם העורכת דין היא לא מוכנה לשמוע כלום וכל מה שאני מספרת לה היא עונה לי שוב ושוב שאני הבעיה ולא אלה שעשו לי את העיסקה והטעו אותי ווגרמו לכל התסבוכת הזאת . ובנוסף בזמן העיסקה הנציגים לא היו רציניים בכלל , כל שנייה המנהל שלהם קרא להם וצעק עליהם , לקראת סוף העיסקה הם אפילו עישנו לי בפרצוף באמצע העיסקה . אז כמו שאתם מבינים זה לא כל הסיפור - זה רק חלק ואני ישמח לעזרה או תביעה או כל דבר בנושא זה . זה המספר שלי - 0504007756
כן גם אותי ואת הבת שלי רימו בעיסקת הטבלטים בסיפור שהכל כלול. יש לי טבלט מצויין בבית וגם לביתי ואני ממש לא צריכה עוד אחד. אם יש תביעה ייצוגית מעוניינת להשתתף. כמובן שבכל פניותי אליהם לא קיבלתי תשובה ולאחר שעשיתי בלגן במרכז שירות הבטיחו לי השמעה של הקלטה שאני הסכמתי. ברור שאין הקלטה ויש רק שקרים. בכל מקרה לא נשארתי בפלאפון.
גם אני נפלתי בפח. גם 2 טאבלטים וגם אוזניות BEATS מעוניין להשתתף בתביעה יצוגית!
שלום לאור הכתוב המלצתי הינה כי תשלחי אל חברת הסלולר מכתב בדואר רשום עם אישור מסירה עם פירוט כל נסיבות המקרה, תאריך בו הייתם בתחנת השירות ,שם הנציג וכו'. במידה ותגובתה של חברת הסלולר לא תהא לשביעות רצונכם ביכולתכם לבחון פנייה אל בית המשפט לתביעות קטנות. חשוב להדגיש כי ישנה חשיבות גדולה בביסוס טענותיכם, דהיינו אסמכתא או תאריכים מדוייקים בהם אירועו המקרים. בהצלחה.