לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יניר

טאבלט חינם ומחיר כולל

"טאבלט בחינם" שלום גם אנחנו נפלנו בפח. אני ואישתי לקוחות פלאפון, בעקבות המבצע של smart trade 4D ניגשנו לעמדת פלאפון בקריון בתאריך - 14/08/2014 ניגשתי אל הנציגה ושאלתי אותה לגבי המבצע והיא הסבירה שעבור שני המכשירים הקיימים במסלול unlimited smart אני אקבל 500 ₪ זיכוי לכל מכשיר, סה"כ 1000 ₪ זיכוי. בחשבון מהיר היא אמרה שאני אשלם במשך כל חודש 369 ₪ בלבד לשני המכשירים, כמובן ששאלנו שוב ושוב אם היא בטוחה והאם באמת זהו המחיר הסופי והיא אמרה שכן שוב ושוב. תוך כדי כך טענה הנציגה שמגיע לי טאבלט LG או LENOVO מתנה או samsung tab-4 ב - 5ש"ח כל חודש, אני בחרתי ב- LG. להפתעתי המרובה קיבלתי לביתי את החשבונית עם חיוב של 599.05 ₪. על כל מכשיר חוייבתי על סך של - 296.72 ₪ ועל הטאבלט ב"מתנה" - 45.74 ₪. היום בתכנית הכל כלול ראיינו עו"ד שמייצג זוג שהגיש תביעה בנושא מול פלאפון, יצרתי קשר עם אותו עו"ד ואני מחכה לתשובה. בברכה, יניר.

עו"ד נבו למפל

שלום יניר לאור הכתוב נראה כי על פניו קיימות לך זכויות ביטול עסקה. בהצלחה

ימית

שלום רב, אבקש לקבל את פרטי עו"ד המתעסק בתביעת הטאבלטים של פלאפון, גם אני נפלתי בפח, וחשבתי שאני היחידה...... הבטיחו לי שאשלם על הטאבלט ב"הטבה" של 10 ש"ח ובפועל משלמת 40 ש"ח בחודש ל36 תשלומים, תודה

כרמית

שלום רב, אני גם מ"נפגעות" הטאבלט ולי הבטיחו בחינם!!!!! אחרת לא הייתי קונה.... טאבלט כזה בחנויות עולה 900 ש"ח!!!! ואצלם אני משלמת 1600 ש"ח...אבסורדדדדדדד!!! אשמח להשתתף בחתימות כנגד פלאפון....

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר