לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
פליקס דמרי

חברת סלדון ביטוח למכשיר

שלום, רציתי לקבל ייעוץ לגבי מקרה שקרה לי עם חברת סלדון מערכות בחודש שעבר (אוגוסט) שלחתי את המכשיר שלי מסוג גלקסי 4 לתיקון ולאחר כמה ימים ב18/8 קיבלתי את המכשיר מתיקון אני לא אספתי אותו בעצמי מהעמדה אלה גיסי מפני שעבדתי עד מאוחר שהגעתי הביתה גיליתי שהמכשיר חזר ללא כל תיקון ובנוסף לזאת ישנם כמה מכות ושברים שלא היו בזמן שמסרתי אותו לאחר יומיים התקשרתי לחברה להודיע על זאת ואחת מהנציגות אמרה לי לשלוח את המכשיר לתיקון חוזר ולציין שהמכשיר חזר עם מכות ויתקנו אותו ללא עלות אני מסרתי אותו ב3/9 מפני שלא הייתה לי אפשרות אחרת אבל באותו היום גם יצרתי קשר עם החברה על מנת לברר שעדיין לא יחייבו אותי על התיקון וגם בשיחה זאת הנציגה אמרה לי שאני לא אחוייב והמכשיר יתוקן מסרתי את המכשיר לתיקון באותו היום ומאז אני בבלאגן עם החברה כל יום מתקשר אלי נציג אחר ואומר לי שפעם אני צריך לשלם ופעם לא ביקשתי שלא יתקנו את המכשיר אבל אני רוצה את השיחות המוקלטות על מנת להגיש נגדם תביעה הם לא מוכנים למסור לי שום שיחה ללא צו בית משפט מה עליי לעשות אודה מאוד אם תוכל ליצור איתי קשר טלפוני על מנת שאסביר לך יותר בבירור את המקרה תודה מראש ויום טוב

עו"ד נבו למפל

שלום רב, לאור הכתוב נראה כי הינך יכול לבחון הגשת תביעה קטנה. אציין כי במקביל להגשת התביעה, ניתן להגיש לבית המשפט בקשה כי הצד השני ימסור את ההקלטות. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר