לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שי

חיוב כוזב מגולן טלקום

שלום רב, הופעלה כנגדי "שיטת מצליח" הידועה. הצטרפתי אל גולן טלקום במסלול הסטנדרטי של 59 ש"ח לחודש ללא הגבלה. אולם הסתבר כי ביום ההצטרפות (מבדיקה של פירוט כרטיס האשראי שלי) גבתה ממני החברה בנוסף גם סכום של 147 ש"ח, שלוש פעמים כפול 47 למעשה - שזה חיוב מיותר ואינו כלול בתוכנית. אציין כי חיוב זה לא השתקף כלל בחשבונית שהנפיקה חברת גולן טלקום אליי (שהיה ע"ס 59 ש"ח לפי התוכנית), ואף בטלפון העידו שאינם רואים זאת - חיוב זה השתקף אך ורק בכרטיס האשראי. תחילה החברה התכחשה לחיוב זה אולם לאחר ששלחתי בפקס את פירוט האשראי הם זיכו אותי בחיוב המיותר. באופן אישי הרגיז אותי הנסיון הנלוז. החברה לא מוכנה לפצות מעבר לזיכוי בדבר. האם ניתן לתבוע אותם על הניסיון ל"שיטת מצליח" ? ואם כן, מהו הסכום הסביר לכך. בתודה מראש.

עו"ד נבו למפל

שלום לאור הכתוב נראה כי קיים קושי להוכיח פעולה מכוונת. בנוסף לעובדה שזוכת מייד. בכדי להגיש תביעה יש לגבש אסמכתאות מוצקות ככל הניתן לטענותיך. אולם, בכל מקרה, לאור הכתוב נראה כי התנהלות זו אינה תקנית מטעם החברה. משכך המלצתי הינה כי תפנה אל החברה במכתב בדואר רשום עם אישור מסירה, פרט את נסיבות המקרה . ביכולתך לדרוש פיצוי בגין הנסיבות שציינת. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר