לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ליאת ב

טלפון LG פגום שחזר מתיקון ותוקף האחריות פג.

שלום רב.בתאריך 24.9.13 רכשתי מכשיר LG מחנות בסט מובייל.כעבור 5 חודשים הטלפון נדם-ונשלח לחברת שיא קום היות והיה באחריות לתיקון.חזר מתיקון ועבד עד לתאריך 24.9.14 בדיוק שנה ונדם.פניתי לחברה וביקשתי שיקבלו את המכשיר לתיקון היות ובדיוק שנה ובאותיות הקטנות של ההחלפה של המכשיר בחודש 4.2014 שלחו לי מכשיר לא חדש....זה אומר שמלכתחילה שלחו מוצר עם אורח חיים קצר.החברה י.ח. מטרטרת אותי כבר 10 ימים , ביקשו כסף עבור בדיקת מעבדה, משלוח (מבחינתם מוצר לא באחריות),ואז יתנו לי הצעת מחיר לתיקון. אם הייתי יודעת שאורך חיים של מכשיר זה הוא שנה לא הייתי קונה אותו.מה עוד שכל הזכרונות,תמונות,טלפונים,הודעות הכל נדם. מבקשת לברר איך יכולה להתקדם ,כתבתי תלונה לפניות הציבור שלהם-אין קול ואין עונה.

עו"ד נבו למפל

שלום לא הבנתי האם בכתב האחריות היה כתוב מכשיר לא חדש. אם כך הדבר אזי קיים קושי לטעון טענה זו מאחר ולפי הבנתי את טענתך, קיבלת את טופס האחריות וידעת על כך שהמכשיר אינו חדש.במידה ונגמרה האחריות אזי לדעתי קיים קושי להוכיח את טענתך. המלצתי הינה כי תמתיני עוד מספר ימים לתגובתה של חברת הסלולר. במידה ולא תקבלי תגובה המלצתי הינה כי תשלחי מכתב בדואר רשום עם אישור מסירה לחברה והעלי טענותיך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר