ביטוח סמארטפון בחברת Cellfix
שלום רב, לפני פחות משנה רכשתי סמארטפון בחברה "גאדג'ט מובייל". בעת הרכישה שילמתי סכום מכובד עבור ביטוח הסמארטפון לשנה - מעבר לעלות המכשיר. לפני כחודש וחצי המכשיר התקלקל. כשהבאתי אותו לחברה, הם התנערו מאחריות וטענו כי המכשיר מבוטח אצל חברה אחרת - Cellfix- - מידע שלא סופק לי בעת רכישת הביטוח. הבאתי את המכשיר לתיקון במעבדה של החברה אשר מתיימרת להיות חברת הביטוח ומאז, מדובר בסיפור מאפטרה. לא רק שבעת מסירת המכשיר לא ניתן לי מכשיר חלופי, אז בנוסף, כבר ימים ארוכים שהם טוענים כי הם "מחליפים רכיבים" והטלפון לא עובד. לבסוף הוכרז כי המכשיר לא תקין ולא ניתן לתקנו. על אף שאני לקוח מנוי ומבוטחת בחברה לא הוצע שום פיתרון לבעיה שלי ואני כרגע ללא מכשיר. חשוב לי לציין כי לאחר "ניסיון התיקון" שלהם הם מאשימים אותי בתוקף על כך שהמכשיר אינו בר תיקון, על אף שלא היתה טענה כזאת בעת מסירת המכשיר לטיפולם. תודה מראש ל ההתייחסות, נטע.
שלום רב ראשית עליך לבחון מה כתוב בהסכם מכירת המכשיר. במידה ואכן לא כתוב לעניין זהותה של חברת הביטוח אזי המלצתי הינה כי ראשית, תפני אל החברה במכתב בדואר רשום ופרטי את נסיבות המקרה ואת העובדה כי כפועל יוצא מהמקרה אין לך, לדבריך טלפון כעת. במידה ותשובת החברה לא תהא לשביעות רצונך ביכולתך לבחון פנייה אל בית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה