לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רון יצחק

עקיצת סלולר - ייעוץ ובמידה ויש עילה אשמח להתעניין בייצוג מטעמך

לפני מ"ס חודשים התקשרה אלי בחורה בשם ליאת המציגה את עצמה שעובדת בחברת אורנג הציעה לי לעבור חברה אך לא הסכמתי נראה לי חשוד בכל השיחה שלא נשמע טוב לאוזן ובנוסף שלחה לי הודעה על המשך תהליך וסירבתי בסופו של עניין ופה זה מתחיל אותה בחורה מתקשרת אלי פעם נוספת לאחר מ"ס חודשים ומציעה לעבור לפלאפון עם תנאים טובים יותר נשמע חשוד כי אני באותה חברה אז איך מציעה לי דבר שכזה הסברתי לה שאני בפלאפון אז הציעה לעבור ל012 לא הבנתי מה הולך ואת כל זה היא מציגה את עצמה כעת כעובדת חברת פלאפון ולא מטעם אף מסגרת אחרת שכפופה או שעובדת במקביל ותוך כדי שיחה נותקה השיחה ולא חזרה העניין מוזר שמבקשים ממך לעבור חברה וצורך בפרטיים אישים כגון ת.ז על מנת לעבור התקשרתי חזרה לאתו מספר מזוהה וביקשתי את מנהל המוקד של פלאפון ושאלתי אותו אם מנהל מוקד בפלאפון נאמר לי שכן שאלתי אותו איך אתה מהחברה ומציעים לי לעבור לאותה חברה איפה הפרטים שאמורים להופיע אצלכם במחשב נאמר לי שאין להם מחשבים עובדים עם דפים בלבד אז אמרתי למנהל שאז אתם לא מפלאפון למה לשקר התחיל קצת לגמגם ואומר לי תשובה אחרת שאנו חברת משווקים עובדים עם כל החברות נשמע מוזר לחלוטין שוב פעם אנוכי שואל איזו חברה אומר בכלליות משווקים אין תשובה למרות שביקשתי שאת מ"ס הטלפון שלי לא יועבר לאף אדם וחסוי במערכת בכל זאת זה דלף אם הייתי מוסר פרטים אישיים יכול להיות שהייתי נעקץ יש לי שיחות מוקלטות ואת הטלפון המזוהה מה עלי לעשות ? לציין כי או חברת פלאפון או אורנג׳ מסרו את הפרטים שלי ואת מספר הפלאפון לחברות הללו מה ניתן לעשות בנידון והאם יש עילה לתביעה ?

עו"ד נבו למפל

שלום רב איני מכיר את נסיבות המקרה, אולם במישור המשפט האזרחי נראה כי במידה וביקשת כי מספרך יהא חסוי ולא יימסר לגורמים שלישים אזי הצדק עמך. המלצתי הינה כי תפנה בכתב בדואר רשום עם אישור מסירה אל החברה והעלה טענותיך ואת בקשתך לפיצוי. במידה ותגובת החברה לא תהא לשביעות רצונך, ביכולתך לבחון פנייה אל בית המשפט. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר