תביעה נגד גולן טלקום
תביעה נגד גולן טלקום: שלום. גולן טלקום הביאו לי חשבונית על סך 2500שח בחודש שעבר בעקבות גלישה באינטרנט בחו״ל לאחר שהחבילה בת ה45 ימים הסתיימה. הבעיה שלי איתם היא שלפני שנסעתי לחו״ל והתחלתי את ה-45 ימים התקשרתי לנציגת שירות שתסביר לי איך החבילה עובדת והיא אמרה לי שמגיע לי אם החבילה שיחות וסמסים לישראל ומישראל ללא הגבלה ושיש לי גלישה באינטרנט של עד 6 ג׳יגה עכשיו היא גם אמרה לי שלפני שהחבילה תסתיים ישלחו לי הודעה שעוד מעט תסתיים החבילה. עכשיו אני הייתי בחו״ל יותר מ-45 ימים ולא ספרתי ימים והמשכתי להשתמש בחבילה גם לאחר שהיסתיימה עכשיו לא קיבלתי מגולן שום סמס שאומר שעוד מעט מסתיימת החבילה והגעתי לחיוב של 2500שח כשהתקשרתי אליהם לדעת למה חייבו אותי אמרו לי שחרגתי מהחבילה ואז אמרתי להם למה לא שלחו לי הודעה הם אמרו שהם אף פעם לא שולחים הודעה בשביל להגיד שהחבילה נגמרת ושאני צריך לספור את הימים אז אמרתי להם שהקלטתי את הנציגת שירות שאמרה לי שישלחו לי הודעה לפני שאני יחרוג ואמרו שזה לא יכול להיות ושהם לא שולחים הודעה ואז אמרתי להם שאני יעשה להם תביעה ואז אמרו שהם יבדקו בהקלטות ויחזרו אליי והם לא חזרו אליי. למחרת קיבלתי במקרה הודעה שרשום שהחבילה שלי הסתיימה שבוע אחרי שכבר הסתיימה ואחרי שאמרו שהם אף פעם לא שולחים הודעה כזאת. לפי דעתי הם עשו טעות שלא שלחו לי תהודעה ובגלל שאמרתי שאני התבע אותם אז הם פחדו ושלחו תהודעה אבל הם שלחו אותה שבוע אחרי שהחבילה הסתיימה. עכשיו הם בכל זאת חייבו אותי ב2500שח אני לא הקשרתי אליהם מאז כי רציתי קודם כל לדעת מעורך דין מה עליי לעשות תודה מראש על העזרה.
שלום רב, במידה ויש בידך הוכחות לטענותיך אזי המלצתי ראשית הינה לשלוח מכתב בדואר רשום אל החברה ולפרט את טענותיך. במידה ותגובתה של החברה לא תהא לשביעות רצונך ביכולתך לבחון הגשת תביעה כנגד החברה. לאור הכתוב נראה כי בית המשפט הראוי להגשת תביעה במקרה זה הינו בית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה