רכשתי iphone6s ואני לא מרוצה
שלום רב! רכשתי iphone6s מחנות מרמת גן כרגע לא משנה מי העסק רציתי לדעת כמה דברים: 1.לפני שקניתי את המכשיר שאלתי את האחראי שם אם המכשיר בא עם אחריות של יבואן רשמי והוא אמר שכן כשהמכשיר הגיע הוא נפל וניזוק ורציתי לתקן אך שהלכתי לבדוק אם המכשיר באחריות אצל היבואנים הרשמיים אמרו לי שלא גיליתי מספר דברים שיש אחריות יבואן מורשה שזה משו אחר לגמרי ושהמכשיר נרכש בארה"ב ונמכר לי במחיר של הארץ יש לציין גם שהגיע לי מטען של ארה"ב והייתי צריך ללכת במיוחד להחליף את המטען רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לעשות עם זה משו ואם יש עילה כלשהי לקבל ממנו פיצוי או להחזיר לו את המכשיר ולקבל החזר כספי,חשוב לציין כי לא הייתי מרוצה בכלל מהקנייה והיחס של אותו מוכר והשירות על הפנים וכעת נתקעתי עם מכשיר שבור ועלות היא התיקון יקרה מידי. ואם יש לכם קצת יותר מיגע על אחריות של יבואן מורשה. 2.המוכר גם אמר שבגלל שעושים 12 תשלומים הוא מחייב ב-40 שקל ריבית רציתי לדעת אם זה מותר? ובחיוב רשום שהוא חייב משו אחר במקום ריבית וכששאלתי אותו הוא אמר שבטעות הוא הקיש משו אחר אבל הכוונה הייתה לריבית. אשמח לתשובתכם בברכה, אריאל זדה
שלום רב, במידה ובוצעה עסקה מבלי שכל הפרטים לגביה הוצגו לך/נגלו לך וכן אינך מרוצה מהשירות, ביכולתך לפנות לבית המשפט בבקשה לבטלה ולקבל פיצוי כלשהו. המלצתי ראשית הינה לפנות במכתב אל העסק ולהעלות את טענות בטרם פנייה לבית המשפט. בהצלחה נבו