ניוד ללא אישור
שלום, היום סלקום החליטו לנייד את המספר שלי אליהם ללא אישורי. קיבלתי SMS שאם אני מאשרת את ההצטרפות אז לשלוח הודעה או להתקשר, לא עניתי ולא התקשרתי ומחקתי את ההודעות. התקשרתי לסלקום לברר מי נייד אותי, בשיחה הראשונה הנציגה אמרה שמישהו נייד את המספר והיא לא יכולה לבטל ושאני צריכה להתקשר לחברה שבה אני נמצאת לבטל. התקשרתי לרמי לוי (החברה שבה אני מנויה), הנציגה הסבירה שהיא לא יכולה לבטל ניוד ורק סלקום יכולים לעשות את זה. בסלקום נציגה ביררה ואמרה שאם אני לא מאשרת את הניוד אז אין סיכוי שהוא יקרה... אז אני פשוט צריכה להתעלם מההודעות וזהו. אחרי זה ב15:30 נעלם לי הקו. הבנתי שהם עשו ניוד ושוב החלו הטלפונים... אחרי זה התברר שבמקום שעבדתי בו לפני שנתיים עשו ניוד למספר שלי (זה היה גם טלפון חברה בתקופה ההיא) והיום פתאום הם החליטו לעשות שוב ניוד. הנציגה אמרה שהיא ממש מצטערת ושהיא לא יכולה לעזור, ולאחר שאמרתי שזה לא חוקי ושאני יכולה לתבוע אותם היא שינתה גרסה ל"את כנראה שלחת לנו SMS אישור או התקשרת".. הייתי צריכה שוב להצטרף לרמי לוי, לשלם שוב 30 ש"ח על הפעלת הסים שלי וחצי יום הלך על טלפונים והטלפון שלי לא פעל כמה שעות... יש מה לתבוע או שבגלל שמחקתי את ההודעות זה אבוד? תודה, ליז
שלום רב, לאור הכתוב נראה כי קיימות לך זכויות לאור ההתנהלות שציינת. אציין כי בהגשת תביעה נדרש להוסיף אסמכתאות מוצקות. במידה ואין לך כאלו, לרוב קיים קושי להוכחת תביעה. אציין כי ניתן לבקש מבית המשפט להורות לחברה להמציא לך את ההודעות. בהצלחה