לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יורי

חברת 012 מובייל גבתה תשלום על שיחות לחול שכלולות בחבילה

שלום, אני מנוי של חברת 012 מובייל וברשותי חבילת שיחות שכוללת 500 דקות שיחה לחו"ל. התקשרתי לחו"ל כמה פעמים (למדינה שמופיעה ביעדים של החבילה) וראיתי בחשבון חיוב שיחות לחו"ל על סך 800 ש"ח. התקשרתי לשירות הלקוחות של החברה, בה משכו אותי במשך כמה חודשים וכל פעם שהתקשרתי לברר מה נסגר נתנו לי תשובה אחרת למה לא מגיע לי החזר. לספר בקצרה - המדינה שהתקשרתי אליה זה חצי האי קרים שרק לא מזמן שינה את הקידומת לרוסיה ולפני זה היה אוקראינה. בין הטענות של 012 היו שהספק הבינלאומי שפועל בחצי האי קרים לא הגדיר את עצמו כנייח אל כנייד (למרות שאני מחייג לטלפון נייח, ותמיד חייגתי לטלפון נייח) וזאת הייתה אחריותי לבדוק את זה מול הספק הבילנאומי האם הוא נייד או נייח. באתר של 012 סמייל הקידומת שאני מחייג מופיעה כקידומת תקנית של רוסיה ולכן זה לא אמור להיות כלול בחבילה. שלחתי להם כמה מכתבים למחלקת תלונות אך שוב לא הסכימו להחזיר לי את הכסף והאשימו שלא בדקתי מספיק טוב לפני שחייגתי. האם ניתן לתבוע את 012מובייל ולקבל את כספי בחזרה? תודה.

עו"ד נבו למפל

שלום רב, לאור הכתוב, כל פניו, טענות חברות הסלולר תמוהות ולקויות. המלצתי הינה כי תפנה אל פניות הציבור של משרד התקשורת והעלה שאלתך זו. במידה ותשובת משרד התקשורת קובעת כי הצדק עימך, ביכולתך לשקול פנייה אל בית המשפט להחזר כספך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר