ביטוח מכשיר טלפון נייד - דינמיקה סלולר
לאחר שרכשתי דרכם מכשיר טלפון נייד הם חייבו את כרטיס האשראי שלי (דרכו רכשתי את המכשיר), ללא אישורי, בביטוח חודשי של 87.60 ש"ח לחודש.מאחר שאני משלם תשלומים רבים (2 טלפונים ושירותי מחשב שונים) הבחנתי בכך רק לאחר 3 שנים. הם כמובן לא מוכנים להחזיר לי את מה ששולם. ובנוסף, גם מי שמסכים - המחיר הוא שערורייתי - כ-1,100 ש"ח ביטוח שנתי על טלפון שעולה 2,500 וכעבור שנה חצי מזה (שלא לדבר על כעבור שנתיים...) בעוד שמחיר הביטוח לא יורד...
הי רפי, יש לי את אותה עיה אני עליתי על זה לאחר 6 שנים, במשך 7 שנים חייבו אותי על טלפןו שלא קיים, ללא כל הודאת חיוב כלשהיא ונראה לי שהעוקץ שלהם הוא שיטתי, ה חברה לא מוכנה אפילו לספק לי את פרוט התשלומים שחייבה אותי או חשבוניות מס..., התשובות שלהם מקוממות והם מטילים את האחריות על הלקוח ( שעבדו עליו), אשמח להיצתרף לתביעה ייצוגית בנושא ולאתר עוד אנשים ש עקצו אותם האם אתה מכיר אנשים נוספים??
שלום רב, לאור הכתוב, במידה וחברת הסלולר השתמשה בכרטיס האשראי שלך ללא אישורך אזי ביכולתך לדרוש את כספך חזרה. כמו כן ביכולתך לדרוש פיצוי בעבור שימוש בכרטיסך ללא אישורך. המלצתי הינה כי תשלח מכתב טענות אל חברת הסלולר בדואר רשום. בהתאם לתשובת החברה תוכל לבחון כיצד להמשיך. בהצלחה
אשמח להצטרף לתביעה ייצוגית. בדינמיקה חייבו אותי ב-46.90 ש"ח לחודש במשך 11 שנים!!! הם טוענים שיכולים לראות רק 7 שנים אחורה, כלומר 4,000 ש"ח ומוכנים לפצות אותי בסך 1,500 ש"ח אם אוותר על התביעה.
אני מעוניין להצתרף לתביעה נגד סלקום
גם אני עם אותה בעיה מוכן לתביעה יצוגית