חשש לתרמית בהוט מובייל
שלום רב לאחרונה החלטתי להתעמק בחשבונית החודשית שלי ולהפתעתי גיליתי משהו מוזר מאוד ! ברשותי קו מסוג " לא דיברת לא שילמת " שנקנה לפני כחצי שנה - ב 4 חודשיים האחרונים הסים לא נמצא בשימוש בכלל - יותר מזה הוא נמצא מחוץ למכשיר נייד בתוך שקית במגירה בבית . להפתעתי גיליתי כי במשך כל ה 4 חודשיים האחרונים הסים " מוציא " שיחות טלפון חודש אחד שיחה של כ 10 דק חודש אחר שיחה של 30 שניות וכו.. בנוסף לכך כל השיחות היו לאותו מספר בכל פעם ( מספר הטלפון של אשתי שנמצא תחת אותו מנוי ) שניגשתי לטלפון של אשתי כדי לבדוק אם הייתה שיחה נכנס באותה שעה ותאריך לא הופיע שום אזכור לשיחה כזאת בשיחה עם הוט מובייל נאמר לי ע"י מספר נציגים כי זהו מצב לא הגיוני וזה רק בגלל שאני הוצאתי את השיחה גם שהסברתי את הממצאים שלי , נאמר לי שזה לא הגיוני ואולי מחקתי בטעות יומן שיחות ולכן איני רואה שיחה נכנסת בטלפון השני . מיותר לציין שהסכומים אומנם מאוד קטנים אך העניין כאן הוא עניין עקרוני וחשד לגנבה מה ניתן לעשות ? תודה רבה וחג שמח
שלום רב, ככל וגילית חיובים שאינם תואמים את ההסכם, ביכולתך לשלוח ראשית מכתב בדואר רשום עם החברה, להעלות בו את טענותיך ולדרוש פיצוי. ככלל, חברת סלולר מחוייבת לענות על מכתב מעין זה. ככל ומכתב זה לא יישא פרי או לא ייענה, ביכולתך לבחון פנייה אל בית המשפט לבירור טענותיך. בהצלחה