לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רפאל ברושי

חיובים במשך שנים מפרטנר, לאחר התנתנקות

מתברר שלפני כ5.5 שנים רכשתי 'קו דאטה' לגלישה בלבד (מדובר בסים כלשהו, איני זוכר שרכשתי אותו בכלל). לא השתמשתי בו מאז. פתאום בדקתי את חשבונותיי (לצערי לא שמתי לב לחיוב המינורי הזה במשך שני), ושמתי לב לחיוב על סך 152 שקלים מפרטנר (מכיוון שהתנתקתי מהם מזמן זה נראה לי מוזר). בדקתי חודשים ושנים אחורה - נראה שמסוף 2010, מחייבים אותי כל חודש על הסכום הנ"ל (בחישוב גס הצטבר לאזור ה9,000 שח). התנתקתי מאורנג' כשעברתי לפלאפון (לפני כמה שנים), ומאז לא ידעתי בכלל שיש לי עוד איזשהו חשבון פתוח באורנג' (אם לא הייתי בודק כנראה היו מחייבים אותי עוד עשרות שנים). לעולם לא קיבלתי מייל בנושא, ובעצם לעולם לא קיבלתי גם דואר מכיוון שהכתובת שהייתה רשומה להם בעסקה הייתה כתובת שגויה! האם יש לי עילה לתביעה?

עו"ד נבו למפל

שלום רב, לאור הכתוב, במידה ורכשת באמצעות הסכם התקשרות תקין שירות כלשהו אזי ככלל חברת הסלולר צודקת בנוגע לתשלומים הנדרשים, מאידך, העובדה כי מעולם לא עודכנת עומדת לזכותך לעניין זה. זאת ועוד, יתכן כי גם העובדה שמעולם לא השתמשת בקו תעמוד לזכותך. המלצתי הינה כי תפנה במכתב בדואר רשום אל חברת הסלולר, העלה טענותיך בפירוו. בהתאם לתגובת חברת הסלולר תוכל לבחון כיצד להתקדם. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר