עים לבכיר בחברת פרטנר מותר לקחת את החוק לידים
שלום אני הייתי לקוח של חברת פרטנר אז מה שקרה זה שדחפו לי חיובים מופזרים והנציגים הבטיחו לי שיחזור עליי ולא חזרו אז קרה שפניתי לפניוץ הציבור של החברה הרבה פעמים וחפרתי למוקד הפלאפוני כדי לקבל החזר אך קיבלתי פלאפון מאיים מהבכיר של החברה ואמר לי יותר לא ליפנות לחברה כלל לא למקוד ולא למרכז השירות והוציא לכול המוקדים של השירות הודעה שלא לתת לי כלל שירול כלל כולל תיקונים אז אמר גם לא לישלוח פניות לפניות הציבור של החברה אז קרה ששלחתי פעם אחד כדי להודיע שיש עוד מקום שמטפל בבעיה איתם שזה הוועדה של הכנסת כולל משרד התיקשורת ואז התקשר עליי הבכיר של החברה אמר זהוו יש לך עד תאריך 27.04.17 לעבור חברה אחרת כי בשעה 8 בדיוק בתאריך 27.04.17 אני משבית לך את הקוים ולא עכפת לי שאתה צריך את הקוים אלה ושיחפשו אותך לא עכפת לי ואמר גם אחרי שפירסמת בהכול כולל של סיון כהן גם החליט החברה שהיא לא רוצה שתיהיה לקוח שלה יותר ולא תקבל כלל שירות לקוחות כלל ככה אמר לי והשפיל אותי ופגע בי נפשית אז ניתק את השיחה את השיחה וזהוו לא רציתי לקחת סיכונים אז באותו יום שהוא דיבר איתי עבתרי חברה אחרת להוט מובייל בלי שום בררה אחרת אז אחרי שניידתי את הקוים אחרי 15 דקות היתקשרו עליי מהשימור לקוחות ושאלה הנציגה לא עזבתי את החברה אז סיפרתי לה את הכולל כולל שזה המוחוז של החבגה אמר לי להיתנתק כולל איים שקיבלתי מהבכיר אז אני רוצה לדעת עים זה חוקי מה שהוא עשה לי הבכיר של החברה אני רוצה לדעת עים זה חוקי מה שפירסמתי בהכול כולל של סיון כהן אני חיוב עזרה ויעוץ בבקשהה רב תחסירו לי כמה שיותר מהר תשובה
שלום, איני מכיר את נסיבות המקרה ככל ולטענתך יש בידך זכויות נגד התנהלותה של חברת הסלולר כלפיך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט להוכחת זכויותיך. בברכה