לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לאוניד

חיוב על שיחות לחו"ל , חברת 012 mobile

לאחרונה עברתי למסלול חדש בחברה דרך אתר האינטרנט. בתוכנית הישנה היו לי 500 דקות שיחה לחו"ל והייתי מנמל כ 50% מהדקות כל חודש. כאשר רציתי לבחור תוכנית חדשה לא היה ברור באיזה מהתוכניות נכללות שיחות לחו"ל ואיזה לא, אז בחרתי לפי מיטב שיקול דעתי. לאחר מעבר התוכניות בדקתי באתר החברה וראיתי שכן מופיע שיחות לחו"ל ללא הגבלה בתוכנית שמשוייכת לחשבון שלי , בחלונית ההסבר. לאחר חודש חוייבתי בסכום גבוהה ובאתר החברה מופיע בצורה ברורה יותר (מה שלא הופיע לפני ) שהתוכנית שלי לא מכילה שיחות לחו"ל. האם במקרה זה, כאשר נראה בבירור שמעבר התוכנית נעשה בטעות ועקב ממשק שגוי וחסר יש עילה לתביעה? האם לא חלה על חברת הסלולר חובה לחסום את הטלפון לשיחות לחו"ל בעת מעבר תוכנית ?

גיל זיני

חיוב על שיחות לחו"ל , חברת 012 mobile הי לאוניד, איך הסתיימה הפרשה? לי קרה אותו דבר בדיוק.

עו"ד נבו למפל

שלום לאוניד, איני מכיר את כל פרטי המקרה, יחד עם זאת, על פי הפירוט שכתבת, נראה כי יש בידך זכויות לנוכח התנהלות חברת הסלולר ובייחוד לנוכח השינוי, לטענתך, במאפייני החבילה. המלצתי הינה לפנות לייעוץ משפטי בכדי לבחון את פרטי המקרה באופן מפורט ולפעול בהתאם. בברכה, עו"ד נבו למפל מומחה בדיני סלולר למפל, ניסקי ושות'-עורכי דין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר