אפרת

מה ניתן לעשות משפטית מול אלקטרה ופלרום?

מזה שנה משלמת ביטוח מלא על מוצרי החשמל לפני כחודש וחצי התקלקלה העינית במזגן החברה לא מצליחה למצוא את החלק הרלוונטי על אף שהביטוח כולל את התיקון הנל. אגב המזגן בן 5 שנים התשובה שקיבלתי עדיין מחפשים זה שאנחנו בקשר טלפוני מקיים את מתן השירות שאליו אנו מחוייבים. מזגן של אלקטרה קלאסיק. אשמח לייעוץ בפתרון הבעיה.

עו"ד אסף פלג

שלום רב, בעבר הייתי אחראי בירור תלונות - תחום ביטוחי מכשירי חשמל במועצה לצרכנות. כיום אני עו"ד המתמקד בליווי תביעות קטנות -אזרחיות/צרכנות. התשובה כאן תלויה במספר גורמים שצריך לבדוק. לכאורה יש מה לעשות. האם מדובר בעסקה מתמשכת, בתשלומים? מה עוד מבוטח? בברכה, אסף פלג, עו"ד 054-5829265

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות