ניתוק מסלקום
שלום , בינואר הורי קנו מכשיר גלקסי 1 לבתי במזומן ,ולאחר מכן חיברתי את המכשיר דרך סלקום , שם גם אני מקבלת שרות ,חיברתי את ביתי לחבילה שרות ללא תשלום על מכשיר. כעבור שבועיים נגנב לביתי המכשיר במסיבה ,והדבר הראשון שעשיתי זה להתקשר לחברת סלקום ולנתק את השימוש ולבטל את הטלפון . בנתיים רכשתי מכשיר חדש שוב ששולם במזומן ורכשתי חבילת שרות מסלקום שכלל מספר חדש. ומאז עברו 8 חודשים וסלקום ממשיכים לחייב אותי 80 ש"ח כל חודש על אי שימוש בחביל על המכשיר הגנוב וזאת אחרי פניות חוזרות לקבל פיצוי על החיובים ,החוזרים ללא כל תמורה עבורם . מה עליי לעשות כבר פניתי מספר פעמים ,שרות לקוחות אינם מוכנים לפצות אותי על כל החיובים ! ביקשתי להתנק סופית ,עדיין לא ניתקו! אני מרגישה שמותר להם לעשות כל מה שהם רוצים ,הנציגים שדיברתי איתם ניפנפו אותי ואף ניתקו לי את הטלפון,ושביקשתי את כל ההקלטות של השיחות מאחר שפניתי ,נאמר לי שלא היתה פניה כזו לניתק החבילה ,מה לעשות??
שלום, אציין כי זהו אינו הפורום הנכון אלא פורום תביעות סלולר ככלל,לאור הכתוב המלצתי הינה כי תפני לחברת הסלולר במכתב בדואר רשום עם אישור מסירה ותטעני טענותיך. במידה ותגובת החברה לא תהא לשביעות רצונך ביכולתך לפנות ולהגיש תביעה קטנה. בהצלחה
שאלות נפוצות:
עלאא סאבק
שמואל כהן
יעל כהן
עובדת מוטרדת
אביגיל ספירו