לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ענת

רשלנות בכתרים

שלום רב, ברצוני לברר לגבי עילה לתביעת מרפאת השיניים כללית סמייל עקב רשלנות רפואית בכתרים שבוצעו בשיניים. לפני פחות מארבע שנים עברתי טיפולים באלפי שקלים במרפאת כללית סמייל בקריית שמונה,הטיפולים כללו ארבעה או חמישה כתרים בשיניים. סיימתי את הטיפולים ואת התשלומים. לפני שנה בערך נכנסתי לביקורת אצל רופא שיניים בכללית סמייל בהרצליה,הרופא אמר שהכתרים שעשו לי הם מתחת לכל ביקורת ואני חייבת להחליף אותם. באותו זמן שוב עברתי דירה והחלטתי לטפל בשיניים הפעם בכרמיאל שוב בכללית סמייל,גם שם הרופאה הופתעה מהעבודה הרשלנית של הכתרים ואמרה שאם לא אחליף אותם אסבול מנזק מתמשך לטווח הארוך,היא עשתה לי תוכנית טיפול,כשהגעתי לפקידה גליתי להפתעתי שאני צריכה לעבור טיפולים באלפי שקלים שוב שכוללים את אותם כתרים שביצעתי במרפאות כללית סמייל ושרופאה מהמרפאה נתנה חוות דעת שזו רשלנות. לטענתם,אין להם אחריות על מה שהיה במרפאה בקריית שמונה. כתבתי מכתב זועם ביולי השנה ושלחתי אותו לפניות הציבור שלהם. אחרי עשרה ימים קיבלתי מענה בדואר שפנייתי בטיפול.רק אחרי ארבעה חודשים הם טרחו לשלוח מענה שכל הזמן הזה אני סובלת מכאבים לסירוגין בלי יכולת לטפל בהם כי המרפאה רוצה תשלום מלא. במכתב שהם שלחו לי הם מוכנים שאני יעבור את הטיפולים במרפאה בכרמיאל והם מזמינים אותי לקבוע תור,כמו כן בסעיפים נוספים כתוב שעליי לכתוב על ויתור לתביעה והסכם לא לפרסם את המחדל. בכל מקרה עקב עוגמת הנפש,הפגיעה הפיזית והיחס המזלזל החלטתי שאיני מתכוונת לטפל במרפאת כללית סמייל יותר. אני מעוניינת לדרוש את כספי בחזרה ופיצוי. אשמח לשמוע את דעתכם בנידון.

צבי

ענת שלום, אשתי עברה חוויה דומה במרפאת שיניים בקרית שמונה באותה תקופה. בבקשה להיות בקשר שנוכל להתייעץ אחד עם השני ואולי נוכל לגבש פעולה ביחד. תודה צבי מס' טל. 0526579497

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום ענת צר לי על סיבלך, סבור אני ,שעלייך לפנות לעו"ד המתמחה בנושא אשר ידרוש את תיקך הרפואי ויישלח אותך לרופא מומחה למתן חוות דעת רפואית משפטית אשר תוכיח רשלנות בטיפול ויגיש תביעה לבית המשפט. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים