ניקוי אבנית בצורה רשלנית ובלתי מקצועית
שלום רב , עברתי ניקוי אבנית במרפאה מסויימת הפקידה של אותו מרפאה טענה שלשיננית ניסיון רב של 6 שנים והשתכנעתי והגעתי לטיפול במהלך הטיפול לא רק שבוצע ניקוי אבנית לא טוב ,השיננית התמקדה בשן בינה שלי בצד שמאל למטה ולחצה עלייה בחוזקה כמה פעמים טובות ולאחר מכן לחצה בשן בינה למעלה בצדבצידי השן גם באופן חזק, למראת שלא נראת סיבה טובה לעין להתנהג בצורה אגרסיבית כזו עם שן שידוע שהם ממש עדינות, ולאור כך שידוע שאבנית בדרך כלל מצטברת בצידי השן ולא מעל השן. לאחר כשבוע ומשהו התנפח החניכיים עם ליווי של כאבים ואז שמתי לב ששן הבינה בצד שמאל למטה החניכיים מנופחות ועולות על שן הבינה מהצדדים, וכך שהשן אכן שוייפה בצורה רבה ודבר זה גרם להנמחתה דבר שגורם לי לחוסר נוחיות בלעיסה וכאבים ובנוסף שכנראה שעכשיו שן זו תעשה לי הרבה צרות דבר שלא היה מאז ששיני הבינה צמחו ונגרם רק לאחר טיפולה של אותה שיננית .כאבים לסירוגין שנמשכים עד היום 1.שאלותי הם האם ניתן לתבוע את אותה מרפאה שהשיננת עובדת בה בתביעות קטנות על הנזקים שניגרמו , ואיזה הוכחות אצטרך על כך
והשן טיפה נראה סדוקה עקב כול מה שתיארתי
שלום ירון לידיעתך, טיפול שיננית אינו גורם כל נזק לשן. השיננית משתמשת עם מכשיר העובד על גלי קול בעוד שכדי לגרום נזק כלשהו לשן יש צורך להשתמש במקדח יהלום.אם כך בעיניינך אין כל עילה לתביעה. הצעתי לך לגשת לבדיקת רופא. בהצלחה