לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רוית

סדק/קילוף קטן בשן שנעשה ע"י הרופא

היום עשיתי טיפול סתימה באמצע 2 השיניים העליונות. כשסיימתי את הטיפול הסתכלתי במראה ובשן הימנית פתאום היה מעין כתם כמו של חוסר סידן, שינוי צבע מהשן הטבעית שלי. זה היה לי מוזר כי מעולם לא היה לי כתם בשיניים, אך הייתי מטושטשת מאוד לאחר חרדה בגלל הזריקה ובכיתי המון ולכן לא שאלתי כלום. כשהגעתי הביתה התאפסתי על עצמי, הסתכלתי במראה ולפתע ראיתי שיש לי מעין סדק/קילוף קטן ועגול בשן הימנית (זה נראה כאילו לקחו דגימה קטנה). חזרתי למרפאה ודיברתי עם הרופאה, היא אמרה לי בחיוך מעושה ורחב שהסדק/קילוף היה שם תמיד וחזרה על משפט זה כמה פעמים. הרגשתי שאני לא יכולה להוכיח אותה-מילה שלה מול המילה שלי ולכן חזרתי הביתה עם המון תהיות לגבי אמינות של רופאי השיניים. איך הרופאה יודעת מה היה לי בפה תמיד, הרי אני מכירה את השיניים שלי ואם לטענתה הסדק היה שם תמיד, האם ניתן לראות בצילומי השיניים שביצעתי שבוע קודם את הסדק/קילוף הקטן שנוצר באמצע השן החיצונית ? אשמח לתשובה כנה.

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום רב לפי שאלתך לא ברור האם ביצעת 2 סתימות בשיניים קדמיות עליונות? האם בוצע צילום לפני שבוע לשיניים אלו? לעיתים, בביצוע סתימה בשיניים קדמיות לאחר ניקוי העששת נותר קיר מאוד דק ושקוף של אמייל. הטכניקה היא לבנות סתימה מוקשה באמצעות אור אולטרה סגול, בשכבות ,שתכסה על השקיפות שנוצרה ושתתן מראה טבעי לשן. בעיניינך, אינני מבין מהו אותו קילוף/סדק !!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים