לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלי

אי קבלת שירות לאחר תשלום

שלום רב, עליי לבצע טיפול של כתר מבנה ושתל. שלמתי מראש את כל הסכום. הרופא עשה לי את השתל. לקבלת הכתר והמבנה אני מחכה למעלה מחודשיים וחצי (לאחר בירור במעבדה - הכנה של כתר לוקחת שבוע או שבועיים) בהם מושכים אותי בעוד שבוע ובעוד יום ובצורה לא נעימה ומזלזלת. מעוניינת לעבור לרופא אחר (כבר לא נעים לי להיות מטופלת שלו לאחר תגובותיהם שלו ושל הצוות) ולתבוע את הרופא המטפל. שאלתי היא כמה זמן עליי לחכות עוד? האם חודשיים וחצי זה זמן סביר? עלול להיות מצב בו הוא יאמר שהוא הכין לי את הכתר וזה פשוט לוקח זמן? מעוניינת לתבוע גם את הפקידות שזלזלו בי ושתפו פעולה אתו. אני יכולה? ואם כן בכמה נהוג? סכום התשלום שלי הוא 3.500 ש"ח בכמה הגיוני לתבוע אותו (גם על קבלת טיפול חלקי וגם על פגיעה רגשית, המתנה וזלזול) תודה שלי

גיורא רואי, עו"ד מנהל הפורום

שלום שלי, אין ספק שאת מתארת קבלת שירות רע ממרפאת השיניים, אבל הזמן הרב שחלף לא מהווה רשלנות רפואית. אפשר כמובן להגיש תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות על עוגמת הנפש ועל נזקים אם נגרמו לך כתוצאה מכך אך אין סכום שמקובל או שנכון לתבוע. להערכתי סיכויי תביעה כזו אינם גבוהים. ניתן להגיש תלונה למשרד הבריאות על השירות הלקוי או לטעון בפני המרפאה. מקווה שהטיפול יסתיים במהרה ובצורה הטובה ביותר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים