לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עלמה

רופא-שיניים המסרב לקחת התביעה שנשלחה אליו!

שמי עלמה,התחלתי טיפול השתלות,ולפני שהטיפול הושלם אשתו של הרופא,החליטה שעליו להפסיק לטפל בי מפני שלטענתה לרופא יש רגשות אלי,הרופא נאלץ להיכנע לדרישתה, ולהפסיק את הטיפול באופן חד-צדדי,זאת לאחר שעקר את רוב השיניים בפי מלבד שתי שיניים שגם הן מקולקלות,וניידות! ניסיתי לפנות לטיפול אצל רופא אחר, ולאחר צילום שנשלחתי לבצע,התברר שהרופא הקודם,היה צריך לבצע לפני התחלת הטיפול השתלות עצם, והרופא טעה במיקום השתלים,מאז אני נחנקת מידי יום ביומו בהעדר השיניים, ונאמר לי שלא ניתן לבצע שיקום על גבי שתלים.עד אשר יוצאו השתלים הקודמים,ויבוצעו הרמות סינוס,ועוד...היות ואני נמצאת במצוקה קשה של סיכון חיים,פניתי לע"וד ששלח אותי לבדוק אם אכן,הייתה רשלנות רפואית מתברר שכן,הצטיידתי בחוות דעת רפואית ממוחה ,הע"וד שלי,שלח לרופא-השיניים שלי תביעה,בדואר רשום עם אישור מסירה! כשהרופא לא אסף המכתב ,הע"וד שלי התקשר אליו,ואמר לו:שמחכה לו מכתב בדואר,הרופא הבטיח לקחת אך הוא לא עושה זאת,וגם אינו עונה לטלפון,פשוט סרבן!!! מה עושים במצב כזה כזה? עברו כבר יותר מ14 יום,מה ניתן לעשות חוקית כדי להמשיך עם התביעה? אני נחנקת מידי יום,ובני נאלץ לעשות לי תימרוני היימליך,לכן חשובה לי מאוד תשובתך!!! תודה! עלמה.

מנהל הפורום

שלום עלמה. פעלת נכון בכך שפנית לעו"ד. אני מציע שתפני את שאלותייך ובקשותייך לעורך הדין שלך, הוא בוודאי יודע מה עליו לעשות. רפואה שלמה ובהצלחה

עלמה

:תודה על התייחסותך אך לא ענית לי אילו עורך דינו היה משתף אותי בתוכניותיו לא הייתי פונה אליך,מקווה שתענה ספציפית לשאלתי,אילו לא הייתי במצוקה ממש גדולה לא הייתי פונה! עלמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים