לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יעל ג

השאלה היא בנושא הטרדה - האם שיחות כאלה (כפי שמתואר בהמשך) של שכנים לבעל הבית שלי נחשבות להטרדה

אתמול התקשר אלי בעל הבית לאחר שמספר שכנים התקשרו אליו בטענה שאני מאכילה חתולים. גם אליו וגם אל רעייתו. אני לא מאכילה חתולים במתחם של הבניין ואני פועלת בהתאם לחוק. אני משאירה להם מים במרחק של כעשרה מטרים מחוץ למתחם של הבניין אך הרבה פעמים הכלי מסולק, אני מאכילה באותו מקום באוכל מתאים ולא משאירה ליכלוך וזוהמה, אך גם זה לא נראה להם. מה שהבנתי מנציג הוועד זה שהם לא מעוניינים שאף אחד מהדיירים ידאג לרווחת החתולים גם לא קרוב לבניין. יש עוד דיירים שמאכילים חתולים בבניין שלי ובשני הבניינים הצמודים אלינו (מימין ומשמאל) (רק אתמול, אחרי השיחה עם בעל הבית, ראיתי קופסאת טונה שהושארה לאחד החתולים הקבועים במתחם) אינני יודעת מי הם אבל אני בקשר עם הוטרינרית העירונית בקשר לאחד החתולים וממנה אני יודעת זאת. השאלה שלי היא האם השיחות של הדיירים בבניין לבעל הבית שלי נחשבות להטרדה? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

לפי טענתך האכלת החתולים אינה בתחום הבניין, אינה מהווה מטרד או הפרעה ונעשית על-פי דין. רצוי שתיידעי את בעל הבית בעובדות כאמור. במקביל, תוכלי לשקול לפנות בהתראה לדיירים למניעת השמצות ופגיעה בשמך הטוב ולמניעת התערבות שלא כדין ביחסיך עם בעל הבית. ליעוץ נוסף מוזמנת להתקשר למנהלת הפורום. .

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בתים משותפים