רויטל

השתתפו בהוצאות שונות על מי חל החובה לשלם על הדייר הספציפי או על כל הדיירים?

ועד הבית מחייב את הדיירים בהוצאות שונות כמו איטום מסתור כביסה ונקז לדירה מס 16 ההשתפות חלה על כל הדיירים הוצאות בלת״מ 5% כך שיוצא שכל דייר משלם עבור הוצאות בלת״״ם 7000 שח האם החוק עם ועד הבית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

על-פי חוק המקרקעין על בעלי הדירות החובה להשתתף בהוצאות הדרושות להחזקתו התקינה ולניהולו של הרכוש המשותף ולהבטחת השירותים המתחייבים על-פי דין או המקובלים לפי נוהג. מוצע לבדוק במסמכי רישום הבית המשותף האם מסתורי הכביסה והנקז מהווים רכוש משותף או רכוש פרטי לבקש פרטים מהנציגות לגבי הדרישה לתשלום הוצאות בלת"מ.