דורית מגן

יו"ר וועד המתגוררת בשכירות

יו"ר הוועד מזה 16 שנים שהיא גם הגזבר/המבצע היא דיירת שוכרת בבנין של 54 דיירים. יש חבר וועד נוסף לקישוט שאינו מעורב בדבר. היו"ר מסרבת בכל תוקף להראות את תיק הניהול. מרבית הדיירים אינם מתגוררים בבנין והקומץ שנשאר משוחד על ידה באמצעות שימוש בחניות אותם דיירים והם המצביעים להשארתה. מה ניתן לעשות בתודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

סעיף 71 לחוק המקרקעין קובע שספר ההחלטות של בעלי הדירות יהיה פתוח בכל עת סבירה לכל בעל דירה. סעיף 16 לתקנון המצוי קובע זכות עיון בפנקסי הכנסות והוצאות, בחשבונות, בקבלות, במסמכים הנוגעים להם ובדו"ח הכספי. תוכלי לפנות לנציגות בכתב ולדרוש שיאפשרו לך למצות את זכוות העיון ואם הנציגות תסרב או תתחמק מכך תוכלי לפנות בתביעה למפקח ולעתור לסעד מתאים.