שמואל מוצפי

האם מותר לנעול את היציאה לגג הבניין בן 18 קומות.

דלת הגג פתוחה, ילדים מסתובבים בלילות בגג. אם יקרה אסון על מי האחריות. ישנם שלטים האוסרים על עליה לגג.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

ניתן, ככל שלא קבוע אחרת בתקנון, לקבל החלטה של הדיירים על סגירת דלת היציאה לגג מטעמי בטיחות ומתן מפתחות של דלת היציאה לגג לכל בעלי הדירות. תוכלו גם לקבוע כללי התנהגות ו/או אמצעים לשמירה על הבטיחות בגג. כדאי לוודא שהגג עומד בהיתר, בחוק ובתקן, שקיים כיסוי ביטוחי לרכוש המשותף הכולל את שטח הגג ושמתמלאים התנאים המוקדמים שבפוליסה לכיסוי הביטוחי בגג.