חיים כוכבי

חצר משותפת בארבעה דיירים

השכנה מלמטה משתמשת בחצר עם שער וגדר לא קיבלה אישור מהשכנים בכתב אני בקומה ראשונה לא הרחבתי היא הוציאה היתר בנייה להרחבת הדירה ויציאה לחצר וביקשה היתר לגדר ולשער בהיתר מה אומר ההיתר אם היא תבנה בסוף(יכול להיות שלא תבנה ) אבקש להתייחס בשני המקרים תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

לא ניתן לעשות ללא הסכמה שימוש יחודי ברכוש משותף ולפגוע בזכותם של בעלי הדירות האחרים לעשות שימוש ברכוש המשותף. כדאי גם לבחון את סוגיית ההיתר וההליכים התכנונים שציינת. ליעוץ נוסף ניתן לפנות למנהלת הפורום