הפסקת קבלת קיצבת גימלה
אני נכה עם שמונים ושש אחוז נכות כללית קיבלתי תוספת קטין וכשהבת שלי היתה צעירה קיבלתי עבורה יש לי ביטוח אובדן כושר עבודה בית משפט קבע לי קיצבת גימלה עד גיל פנסיה אלף חמש מאות שקל צמוד מדד משנת 2007 בחודש יוני השנה ביטוח לאומי פנה אלי ושלח לי טופס תוספת בין זוג היתקשרתי ואמרתי אני לא רוצה תוספת בין זוג אמרו לי את חייבת למלא את הטופס ולא נפסיק לך את קיצבת הנכות למרות שכל שנה אני עושה תיאום מס ושולחת להם מהביטוח ישיר שאני מקבלת הצהרתי בטופס על קיצבת גימלה שאני מקבלת ואז לא היתה שום תשובה שלחו לנו את התלושי שכר של בעלי בחודש נובמבר השנה שוב שלחו לי תוספת בין זוג היתקשרתי אמרתי שמלאתי את הטופס הזה ואני לא רוצה תוספת בין זוג אמרו לי מהמוקד לכתוב מיכתב בכתב יד שאני לא רוצה תוספת בין זוג שבוע לאחר שכתבתי בעלי לא הרגיש טוב אושפז בבית חולים רמבם והתגלה לו סרטן דופן הבטן סרטן אסבסט הגשתי לו טופס לנכות כללית ואז השבוע פתאום קיבלתי מיכתב מביטוח לאומי שהגשתי להם נכות כללית ויקח להם לדון בזה שלושה חודשים ניגשתי לביטוח לאומי בקרית אתא ואז היתקשרה לסניף קריית חיים ואמרו לה להגיד לי שהם רוצים דוח מפורט ממתי אני מקבלת מביטוח ישיר וכמה קיבלתי ואז אמרה לי שבתוך שלושת אלפים חמש מאות ארבעים שקל יורידו לי תשע מאות שקל ושאני צריכה להחזיר את כל הכסף שקיבלתי שזה אומר מאה ארבעים אלף שקל מאיפה אני יחזיר שאני נכה ובעלי חולה את התשע מאות ברור שיורידו כי הם שולטים על הכסף שהם מכיניסים כמה מותר להם להוריד ומה ניתן לעשות כמה יעלה לי עורך דין עם יפנה לבית דין לעבודה
זיוה שלום לא עולה בבירור מפנייתך מהי הסיבה להורדה ולסכום בו נקב הביטוח הלאומי מומלץ להתיעץ עם עו"ד ולהציג את כל התכתובת עם המוסד לביטוח לאומי, על מנת לבדוק את זכויותייך בברכה