לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
הלאל

שלילת קצבת נכות כללית עקב הגשת ערעור על החלטת הוועדה הקודמת

אני בן 32 נשוי 2 ילדים הגשתי תביעה לביטוח לאומי על רק מחלות ליקוי שמיעה ומצב לאחר שבר תתראשי מרוסק בהומירוס בכתף שמואל כולל קיצור בגפה עליונה יד שמואל כ 4 ס"מ וכאבים כרוניים בעמוד השדרה כולל הקרנה לרגליים עם פגיעה נירולוגית כרונית משמעותית שמלווה בשיתוק של רגל ימין וחולשה ניכרת ברך קורסת בדיקת EMGמעידה על על שיתוק כולל לחץ בצורה קשה וחמורה שהמצב דורש ניתוח לשחרור לחץ על העצב הרחבת תעלת השדרה מL3 S1 כולל קיבוע חוליות בגב התחתון בסוף נתנו לי 51% נכות רפואית משוקלל ו 65% אובדן כושר עבודה והייתי מקבל קצבה 3399₪ וכשהגשתי ערעור על החלטה זו שלילו ממני תקצבה עכשיו אני 4 חודשים בלי שקל בבית לא תרופות וטיפולים וילדים ובית וכולי וכולי בנתיים הגשתי תביעה לבית הדין לעבודה על שלילת הקצבה והורדת אוחוזי הנכות מה עלי לעשות למי אפשר לפנות לקבל מחיאה שתעזור לי עד שאגיע לדיון ויקבעו לי שוב מחדש מה אפשר לעשות או למי לפנות

נמרוד לנגר

תוכל לערער לבית דין לעבודה פנה לסיוע משפטי של משרד המשפטים והם ימנו לך עורך דין. אם תרצה להתייעץ תוכל להתקשר אלי 0523259284

נמרוד לנגר

תוכל לערער לבית דין לעבודה פנה לסיוע משפטי של משרד המשפטים והם ימנו לך עורך דין. אם תרצה להתייעץ תוכל להתקשר אלי 0523259284

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אחוזי נכות