סעד והכרה מביטוח לאומי לנכות על טראומה מעבודה
שלום רב, אני בוגרת תואר במשפטים לאחר קריאת הספר המגפה השקטה במקומות העבודה הבנתי שאני נפגעתי כבר מלפני 10 שנים והייתי קורבן להתנהגות בריונית . מאז בכל עבודה שעבדתי כנראה הייתי (מושא להתעללות )אינטריגה לבוס מתעלל נפשית . השאלה שלי האם ניתן לקבל סעד , האם יש הכרה מביטוח לאומי לנכות. כנראה הבוס/ הנאצי קיבל אותי לעבודה בגלל שזיהה אצלי פגיעות וכמו חיית טרף ניצל את מעמדו , השפיל, הפעיל אלימות מילולית וזאת לאחר שסחט ממני את כל מה שאפשר. אני נכנסתי לדכאון, טיפול תרופתי ולטראומה אשמח לתגובה בעניין
נטי שלום תיאורטית קיים סיכוי להכרה בביטוח הלאומי כנפגעת עבודה, אבל הסיכוי להכרה אינו גדול.
תודה על התגובה, אבל אם נדדתי בין התמחות להתמחות(כבר 3 פעמים) נוצלתי. ואז במקום האחרון התמוטטתי בזמן ההתמחות, תוך כדי עבודה ואפילו לא הצלחתי לנהוג עד שהמשפחה לקחה אותי לרופא. יש מקום לתביעת עו"ד. אני מדברת על התייחסות של בריונות ממש, צעקות, איומים שהעורכת הדין הכלבה אמרה לי "אני לא רוצה לדפוק לך את ההתמחות", במקביל היה מתמחה אחר שהעורכת הדין סתם החתימה לו והוא כלל לא היה במשרד, העו"ד השנייה שהייתה ממש שמנה ביקשה תמיד שאני יביא לה קפה ואז שאלה אותי רגע מה שמת לי בקפה סוכר או סוכרזית ועניתי לה כרגיל סוכר.(לא ידעתי שהוד רוממותה המלכה אליזבת החלטה סוף סוף לעשות דיאטה ועכשיו היא החליפה לסוכרזית.)ואז השמנה העורכת הדין התחילה לצעוק עלי "מה שמת לי סוכר עכשיו אני מבינה למה אני לא יורדת במשקל ולמה אני נראית כמו היפופוטם . כלומר, במילים אחרות השומן שלה הוא באשמתי ואם הייתי שמה לה סוכרזית אז היא הייתה נראית ממש כמו בר רפאלי והיה לה יותר טוב בחיים כי הייתה יוצאת עם ליאו (ליאונרדו דיקפריו) ומסתובבת בחוגים המתוקשרים .וכל זה התפוגג בגלל מתמחה (כלומר, אני). אני ניפצתי את כל קריירת הדוגמנות של הבהמה . כאילו לא מספיק שלא לימדה אותי כלום והזניחה אותי הייתי צריכה לשרת אותה בקפה ואח"כ להתנצל על הסוכר. ואחר כך פיטרו אותי בביזיון. לאחר זמן המשרד התפרק והן לא עובדות יחד