לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סמנטה

ערעור על איבוד נכות זמנית

שלום רב בת 51 עם סרטן פי הטבעת SQUMOS CELL CARCINOMA .בהתחלה היהי ניתוח 1 פיסטולה עם מוגלה שנוקזה נצור.לקחו ביופסיה לא נכונה מהמקום.ון.הייתי עם חוט סיטון 8 חודשים עד שאובחן סרטן פי הטבעת למרות שאמרתי לפרוטקולוג שמגרד לי כל הזמן טיפול בייבי פסטה.טוופלתי כימו הקרנה.נשארה לי צלקת הפרשות אי שליטה על סוגרים.פט סיטי תקין שאריות של המחלה.היתה לי נכות זמנית 100 .בועדה האחרונה קיבלתי 37 .לא זכאית לקיצבת נכות.ברצוני לערער לא יתכן שאני ימשיך מעקב פט סיטי שהוא עם קירינה ובדיקות באונקולוגיה.יש לי מכתב מרופא אונקולוג ורופאת משפחה על גזים בריחת צואה צלקת והפרשות שיקחן הרבה שנים.בביטוח לאומי היה מנהל מחלקה של אותו בית חולים ומוהוא אמר שזה לא שייך מכיון שהוא מעליו פרופסור.מה דעתך אם אני בריאה לפי ביטוח לאומי למה להמשיך לעשות פט סיטי.עובדת סוציאלית בבית חולים אמרה לי שהיא לא אחראית לביטוח לאומיץאיך אני יעשה פט סיטי מי יממן ולמה להכניס קירנה לגוף אני מתכוונת לערער על החלטה . והאם נכון שאסור לפקיד מטעם ביטוח לאומי להיות בועדה מתוך צינעת הפרט? מה דעתך האם כדאי לתבוע גם על רשלנות רפאוית לא יתכן שאני בריאה אבל בבית חולים תמשיכי לעשות קרינה. תחדה

עו"ד יעקב מושקט

סמנטה שלום לא ניתן לבדוק דרך התכתבות בפורום האם קופחת בידי הועדה הרפואית, ויתכן שקופחת. לשם כך יש להיבדק אצל מומחה בתחום ולקבל חוות דעת רפואית הנוקבת באחוזי הנכות המתאימים לדעתו למצבך. שאלתך לגבי פקיד הביטוח הלאומי אינה ברורה, אני מניח שאם מדובר בבדיקה ספציפית שיש בה פגיעה בצנעת הפרט ניתן למצוא לנושא נוכחותו פתרון נקודתי למהלך הבדיקה עצמה. גם לגבי רשלנות רפואית, יש צורך לקבל חוות דעת שתקבע האם הטיפול בך נפל מהסטנדרט המקובל.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אחוזי נכות