מור יצחק

אזרחות הונגרית לאישתי

יש לי דרכון ואזרחות הונגרית וגם לבני...כיצד אני מוציא אזרחות ודרכון גם לאישתי...אנו נשואים מעל 30 שנה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

על מנת להוציא דרכון לאישתך היא צריכה ללמוד הונגרית ברמת דיבור גבוהה מאד- בארץ זה למציאותי, ניתן לנסות לגשת למבחן בהונגריה אבל גם זה לא פשוט בכלל לצערי. אציין כי בזכותך, במידה שתעברו להתגורר באירופה אישתך מקבלת זכויות תושב מלאות גם היום מבלי שיש לה דרכון, קרי זכות להישאר באירופה ללא גבלת זמן, זכות לעבוד ולקבל ביטוח בריאות מקומית.