סנטו אלי

אילו מסמכים נדרשים במקרה שלי לקבלת אזרחות הונגרית?

אני יליד הונגריה GYor 1949 אבי ואמי ילידי הונגריה כמו כן שני הסבים והסבתות גם ילידי הונגריה, ברשותי תעודת לידה שלי מעירית GYor ותעודת משא Utlevel של אמי, איתה עלינו לארץ בשנת 1956.אני דובר הונגרית קורא וכותב, לא ברמה מושלמת אבל ברמה טובה מאד. האם הגיל שלי יכול להוות מכשול?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

הגיל שלך לא מהווה שום מכשול. אתה זכאי לאזרחות הונגרית. מסמכים הונגריים דרושים: ת. לידה, ותעודת נישואין של ההורים + כל מסמך אחר שיש ברשותך מסמכים ישראלים: תעודת נישואין, אם אתה גרוש, גירושין ואם שינית שם, אז תעודה המעידה על שינוי שם.לפרטים נוספים ניתן לפנות אלינו בפרטי.