ליאור

חידוש דרכון שפג מעל שנה

לבן שלי פג התוקף בדרכון לפני שנתיים - הוא בן 7 - מה צריך לעשות כדי לחדש

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

יש להזמין תור באמצעות אתר השגרירות, לבחור באופציה passport- במועד התור צריכים להגיע שני ההורים - הילד לא חייב להיות (במקום זה ניתן להביא 2 תמונות פספורט שלו ללא חיוך על רקע לבן) יש להביא איתכם את 3 הדרכונים הישראלים- כל הניירת ההונגרית של ההורה ההונרי ( ת. לידה, נישואין, דרכון וכרטיס אוכלוסין) + תעודת לידה הונגרית וכרטיס אוכלוסין של הילד. אין צורך בהכנת טפסים מראש! טיפול בחידוש דרכון לאדם לוקח במקרה שלכם כ-8 חודשים בגלל שעברה יותר משנה ומתבצעת בדיקת אזרחות מחודשת באופן אוטומטי. אציין שתיאור זה מתאים רק במקרים שלא חל שינוי סטטוס (במקרה של בגירים: נישואין, גירושין, שינוי שם, אז הפרוצדורה שונה לגמרי)