עדי מירב

הגשת בקשה לאזרחות הונגרית

שלום, בשגרירות בישראל לא ניתן לקבוע תורים כלל, יש לי בקשה מוכנה להגשה, האם כתושבת ישראל ניתן להגיש את בקשת האזרחות במדינה אחרת? קונסוליה ביוון למשל? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

בהחלט ניתן להגיש בקשה לאזרחות הונגרית בכל שגרירות הונגרית בעולם, לרבות ביוון. עם זאת, יש לשים לב לנקודות הבאות. 1. כשמגישים בקשה מחוץ לישראל, כל תעודה ישראלית, מעבר לאפוסטיל, חייבת להיות עם תרגום מאושר משגרירות הונגריה בתל אביב ולכך, שוב יש להזמין תור בנפרד ( לכך יותר קל להזמין תור באתר) 2. יש להתאים את הבקשה לכל שגרירות מבחינת כותרת ותאריך מתאים ולפעמים טפסים ייעודיים לאותה שגרירות 3. רצוי לאחר קביעות תור במערכת באותה שגרירות ( באותו אופן שקובעים לתל אביב) לסרוק את החומר ולשלוח לאותה נציגות, לפני מועד התור הפועל.