לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חנה

פגיעה בפרטיות וסודיות חשבון הבנק

שלום רב, בעלי נפטר בשנה שעברה בגיל מאוד מהיר 67 בזמן קצר ממחלה סרטן אנחנו הינו ביחד 44שנה בחיים מאושרים ,אין לנו ילדים לא חשבנו ל צוואה . אחרי התהליך מקובל קיבלתי צו הירושה 3חלקים ,בחלק ראשון מופיע חלוקת העיזבון של בעלי 2/3אני אישתו ו1/3גיסתי . היחסים לא היו בינינו תקנים אבל החוק זה חוק וצריך לבצע אותו ,מסרתי הצו לבנק אז היא התחילה עם תרגילים קובעת פגישות לא מגיעה חלק דוחה אותם ,בסוף כתבתי לה מכתב כאי ביצוע הצו גורם לי לפנות לבית המשפט וכל הוצ יהו על חן מי שגורם אותם .אז בסוף קבע פגישה בבנק אני כמה פעמיים הזהרתי אותו על שמירת הפרטיות וסודיות ולא למסור פרטים למישהו אחר .היא גרושה היא חי עם בן אדם ,חבר כמה שנים הם דומים ,אנשים מאוד לא טובים בגלל זה הזהרתי אותה לא רציתי שהיא יתערב .ביום הפגישה עם הבנק הבנקאי ביקש שאני אבוא יותר מאוחר שיהיה לא זמן להציג לה הנתונים לפי צו הירושה .שהיגעתי ראיתי שחור ,גיסתי הצטרף אליה את החבר שלה ישב יותר מ1/2שעה איתה בחדר המנהל הבנק וקיבל כל אינפורמציה ,מידה נתונים על חן המשותף שלי ושל בעלי .איפה הפרטיות הסודיות ?הפגישה היה בסוף אז שאלתי איך החבר של גיסתי הצטרף לפגישה ?לא קיבלתי תשובה ,אבל גיסתי הצטרפה אותו אפילו ש פעמיים שלחתי לה מכתב על שמירת הסודיות ופרטיות .אני יודעת שהבנק טעה אבל אני רוצה לתבוע אותה שבמודע עשה את זה ,מה הסיכוי שלי ?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ראשית, משתתף בצערך. שנית, ברגע שקרובת המשפחה ירשה והצטרפה כשותפה נוספת בחשבון (עיזבון) בהתאם לצו הירושה אין אפשרות להגביל את האחרונה בקבלת מידע ובשיתוף המידע עם מי מטעמה כפי שמתואר בפניה. לכן, אין מקום לתביעה. בשורות טובות, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים