לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אלירן לוטטי

מנהלת סניף בנק משכה אותי בצורה מניפולטיבית לפתוח חשבון בנק עם הבטחה של הלוואה לפתיחת עסק

בתאריך 4.4.17 הגעתי לסניף בנק דיסקונט בראש העין לאחר היכרות עם מנהלת הבנק שהבטיחה לי הלוואה של90,000 ש"ח לטובת פתיחת עסק , היא התנתה את ההלוואה בערב 1 , אך הבטיחה שאם לא ימצא כזה היאתמצא פיתרון אחר לעזור לילפתוח את העסק . מנהלת הסניף ידעה שיש לי40,000 שח הלוואות בבנק הפועלים ( חלק מההלוואה נועדה לסגור את החשבון) , וידעה שכרגע המיזם העיסקי שלי בראש מעייני ולכן אין לי הכנסה קבועה , יתרה מכך היא ידעה שאין באפשרותי להביא ערב וביקשה שאנסה לשכנע את ההורים שלי לחתום לי ערבות ושאם לא היא תעזור לי למצוא פתרון אחר , במעמד פתיחת החשבון ( למרות הידע המוקדם) היא פתחה לי אשראי של 10,000 ש"ח ואחרי 3 שבועות הודיעה לי שהיא מתנערת מהסיכום ושאני חייב להחזיר לבנק 16,000 ש"ח ואם לא הבנק יעביר את זה להוצאה לפועל . יש בידי הוכחות שהגבר לא נעשה בתום לב ואני רוצה לתבועאת הבנק על סכום של 500,000 ש"ח ואת המנהלת בסכום של 150,000 ש"ח

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן להגיש תביעה בגין נזקים שנגרמו ומפנייתך לא ניתן להבין כיצד הגעת לסכומי התביעה כנגד הבנק והמנהלת. תודה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים