לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נועה

אי עמידה בתנאים מצד הבנק

החלטתי לעבור בנק ולפתוח חן סטודנט. לאחר בירורים מעמיקים הבנתי כי בנק מזרחי טפחות הכי משתלם לי. קבעתי פגישה . הגעתי עם כל המסמכים הראויים. בדקתי מול הבנקאית שאכן יגיע לי מה שבדקתי. הסכימה איתי. פתחה לי חן סטודנט עם הלוואה. לאחר זמן מה ראיתי כי מחייבים אותי כל חודש בעמלת חן שלא כפי שסוכם ולא מפקידים לי 80 לחודש במשך 10 חודשים מתנת הצטרפות. כשבדקתי מול הבנקאית אמרה שתברר ותחזור אלי. ענתה לי לאחר המון שבועות שמכיוון שאני בת 36 אז אין לי את ההטבות. אז לא הבנתי. כי פתחה לי חן סטודנט עם הלוואה בריבית סטודנט אך בלי כל שאר ההבטחות. היא לא טרחה לומר זאת בפני. אם הייתה מציינת זאת, לא הייתי פותחת והייתי נשארת בבנק שלי. בנוסף לא אמרה שכדי לסגור את החן בבנק הפועלים אצטרך לשלם גם את כל האשראי. כעת נוצר מצב שיש לי 2 בנקים. מזעזע ברמות! מה ניתן לעשות? מעוניינת מאוווד לתבוע!!!

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, אני מציע לשלוח מכתב להנהלה ראשית של בנק מזרחי טפחות ולהעלות בפניהם את מלוא טענותיך. במידה והדבר לא יצלח ניתן להגיש תביעה כנגד בנק מזרחי טפחות בבית משפט לתביעות קטנות. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים